Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac przez numer telefonu. Czy da się odwołać?

maciek553

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem dostałem vaca za nr tel, kupiłem od kumpla konto i dosłownie za 5 min po zmianie nr vac a all było zmienione, czy opłaca się do nich pisać ?? I czy zdejmą vaca ?? jak im all opisze POMOCYY !!!

Opublikowano

Ja też tak miałem i nic się z tym nie da zrobić.Temu, jak już będziesz kupować nowego cs:go to nie podawaj numeru.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@CycekTeam a pisałeś do nich ?? Chodzi o to ze kolega ma 2 konta i na tych 2 swoje nr ja zminilrm i po 2 min vac

Tak pisałem i nawet nie dostałem odpowiedzi .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

VAC "za numer telefonu" dostaje się wtedy jeżeli jeden numer jest użyty do kilku kont. Wtedy jeżeli chociaż jedno konto dostanie VAC to wszystkie inne z tym samym numerem również dostają VAC.

VAC w takim przypadku nie zostanie ściągnięty. Musisz kupić nową grę. Numer, którego używałeś będzie zablokowany na steam przez 3 miesiące.

Opublikowano

a wiesz dlaczego dostałeś vaca? boon miał prim na tym koncie i ściągnął prima,ja miałem na jednym tel 1 konto z prim i 1 bez kupiłem drugi tel zainstalowałem steam przeniosłem to bez prim na nowy tel i juz ponad 3 tygodnie minęło rynek sie odblokował i vacka ni ma:P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...