Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 2 - nie mogę rozwijać umiejętności

Mrokaer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno chciałem przejść grę ponownie, jednak zorientowałem się, że prawdopodobnie coś nie działa tak, jak powinno. To znaczy, że umiejętności mogę rozwijać tylko na 1 poziom, nie ma możliwości rozwinięcia ich na drugi poziom.

Opublikowano

W jakim momencie (lub akcie) jesteś? Najpierw musisz poodblokować trochę tych podstawowych umiejętności, na górze drzewka. A z większym odblokowaniem umiejętności musisz czekać do minimum rozpoczęcia 1 aktu.

Opublikowano

Jestem we Flotsam, gram na mrocznym poziomie trudności i mam 6 poziom bohatera. Drzewko treningowe mam rozwinięte prawie całe (poza jednym) Gdzieś czytałem, że już na początku można rozwijać umiejętności i nie trzeba rozwijać całości, można w kilka wrzucić dwa punkty. Teraz przejrzałem stare zapisy gry i na nich też nie mam nigdzie możliwości drugiego rozwinięcia, nie pamiętam czy wcześniej było

Opublikowano

No nie trzeba rozwijać całego górnego drzewka, żeby moc potem robić inne. Masz albo miałeś wczesniej mody na coś z level'ami?

Może jakieś pliki ci z niego zostały.

Ogólnie masz oryginał czy pirat?

Jeżeli masz na Steam to spróbuj sprawdzić spójność plików albo po prostu reinstall.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...