Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki serwerek i plugin FunnyGuilds nie mial na tej wersji ktora zainstalowalem rankingu tab, odinstalowalem (przez WinSCP) a następnie zainstalowałem inną wersję, plugin nie po restarcie /reload nie tworzy ,,swojego  folderu" i w grze pod komendą /plugins go nie wykrywa. Inne wersje tego pluginu też już nie działają... nie mam pojecia co może być przyczyną... pomoże ktoś?

Opublikowano

Restart serwera? Nie nabijam tutaj postów, ale miałem taki identyczny problem i restart serwera pomógł. RESTART, nie reload.

Opublikowano

Hmm.. Nie orientuje się w tym pluginie. Ale może to być wina że plugin może być na nowszą wersję gry lub potrzebuje jakieś api do działania sprawdź na stronie twórcy pluginu. Ewentualnie możesz dac logi urochamiania serwera to sprawdzę jaka jest przyczyna bo tak to nie ma możliwości stwierdzenia czemu tak się dzieje

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na jakiej wersji próbujesz instalować ten plugin? Z tego co się orientuje (mogę się mylić) od wersji 1.8 wzwyż tab lista nie współgra i po prostu jej nie wczytuje.
Jeżeli odpalasz plugin na wersji 1.7.x i dalej nie widzisz tab listy to poszukaj gotowych paczek stworzonych pod hc i sprawdź plugin własnie z tej paczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...