Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin Cała Prawda NIE POLECAM !

AresnonakaPaweł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony gracz serwera iMetin piszę tutaj bo chciałbym przedstawić kilka screenów oraz udowodnić wam że ADMINISTRACJA Robi przekrety na lewo sprzedaje za PLN aa gdy ktoś ich nakryje lub w dany sposób przyłapie to banują aa wiec ... Gram na serwerze iMetin od 5 lat  ostatnio przestałem gre gdy wchodze na konto dowiedziałem się że " Twoje konto zostalo zablokowane " ( 5 ) KONT za co  ?? [HANDEL PLN] Dlaczego ja aa wieć przyłapałem danego [GM] na tym serwerze tak zwanego [GM]Coke  -- Tomek Kowalewski - gówniarz , który nie dawno skończył 18 lat i dostał praktycznie wszystkie prawa i robi z serwera wielkie bagno sprzedaje za PLN / FAWORYZOWAŁ GILDIĄ BO GRAŁ na tym serwie , oraz rozdawał zmianki jak i pokaże na ss oraz rozmowe Facebooka , jak się dogadywał z typem o sprzedanie zmianek i innych itemków aa więc może troszke SS podeśle 

1 - Screen jest pokazany jak [GM]Coke faworyzował gildie kolegów , rozdawając zmianki -- DODAM ŻE LOGI NA TYM SERWERZE NIE DZIAŁAJĄ 

2 / 3 Screen przedstawia rozmowe na facebooku jak nie dawno  nasz CAŁY [GM]Coke sprzedawał za PLN są wiecej screenów , które w najbliższym czasie przedstawią 

Również była sytuacja na imetinie gdzie dany gracz dostał bana , po kilku dniach zgłosił sie do głównego Administratora i zaproponował mu 200 zł przelewem oczywiście sie zgodził i mu odbanował dowód też jest bedzie w najbliższym czasie przedstawiony 

OGÓLNIE NIE POLECAM SERWER IMETINA -- SĄ TAM PRZEKRETY ZE STRONY ADMINISTRACJI , OSZUSTWA , BANY DLA OSÓB KTÓRZY PRÓBUJĄ UDOWODNIĆ CAŁĄ PRAWDE JEDNYM SŁOWEM SERWER PARODIA 

NIE POLECAM NIKOGO NOWEGO ŻEBY TAM ZACZĄŁ GRE MARNOWANIE CZASU !!

TOMEK KOWALEWSKI - [GM]COKE - POZNAŁ DZIEWCZYNE W imetinie to zaczął jej eq rozdawać miał dostęp do bazy danych więc robił co chciał raz został nagrany z znikomym dmg od każdej postaci to Głw. Administrator nie zaragował jednym slowem miał to w dupie !

SERWER NA NIE !!!

post-1549018-0-37756300-1487023465_thumb.jpg

post-1549018-0-22270300-1487023523.jpg

post-1549018-0-02391700-1487023532.jpg

Opublikowano

HAHA wiedziałem ze ten gnój aka coke aka sroke to oszust. Ciekawe kto będzie graczom zwracał pieniądze jak sprawa trafi do RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA. Bedziesz coke pajacu skończony jak twoj pan Pemior aka tenior. Oszukiwaliście graczy, teraz nazbierały się dowody i zobaczymy czy sie opłacało :)

PZDR, tomasz kolwalewski gracz imetina.

Opublikowano

Witam z tej strony gracz serwera iMetin piszę tutaj bo chciałbym przedstawić kilka screenów oraz udowodnić wam że ADMINISTRACJA Robi przekrety na lewo sprzedaje za PLN aa gdy ktoś ich nakryje lub w dany sposób przyłapie to banują aa wiec ... Gram na serwerze iMetin od 5 lat  ostatnio przestałem gre gdy wchodze na konto dowiedziałem się że " Twoje konto zostalo zablokowane " ( 5 ) KONT za co  ?? [HANDEL PLN] Dlaczego ja aa wieć przyłapałem danego [GM] na tym serwerze tak zwanego [GM]Coke  -- Tomek Kowalewski - gówniarz , który nie dawno skończył 18 lat i dostał praktycznie wszystkie prawa i robi z serwera wielkie bagno sprzedaje za PLN / FAWORYZOWAŁ GILDIĄ BO GRAŁ na tym serwie , oraz rozdawał zmianki jak i pokaże na ss oraz rozmowe Facebooka , jak się dogadywał z typem o sprzedanie zmianek i innych itemków aa więc może troszke SS podeśle 

1 - Screen jest pokazany jak [GM]Coke faworyzował gildie kolegów , rozdawając zmianki -- DODAM ŻE LOGI NA TYM SERWERZE NIE DZIAŁAJĄ 

2 / 3 Screen przedstawia rozmowe na facebooku jak nie dawno  nasz CAŁY [GM]Coke sprzedawał za PLN są wiecej screenów , które w najbliższym czasie przedstawią 

Również była sytuacja na imetinie gdzie dany gracz dostał bana , po kilku dniach zgłosił sie do głównego Administratora i zaproponował mu 200 zł przelewem oczywiście sie zgodził i mu odbanował dowód też jest bedzie w najbliższym czasie przedstawiony 

OGÓLNIE NIE POLECAM SERWER IMETINA -- SĄ TAM PRZEKRETY ZE STRONY ADMINISTRACJI , OSZUSTWA , BANY DLA OSÓB KTÓRZY PRÓBUJĄ UDOWODNIĆ CAŁĄ PRAWDE JEDNYM SŁOWEM SERWER PARODIA 

TOMEK KOWALEWSKI - [GM]COKE - POZNAŁ DZIEWCZYNE W imetinie to zaczął jej eq rozdawać miał dostęp do bazy danych więc robił co chciał raz został nagrany z znikomym dmg od każdej postaci to Głw. Administrator nie zaragował jednym slowem miał to w dupie !

SERWER NA NIE !!!

HAHA wiedziałem ze ten gnój aka coke aka sroke to oszust. Ciekawe kto będzie graczom zwracał pieniądze jak sprawa trafi do RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA. Bedziesz coke pajacu skończony jak twoj pan Pemior aka tenior. Oszukiwaliście graczy, teraz nazbierały się dowody i zobaczymy czy sie opłacało :)

Ty jesteś idiotą jakimś japierdole sam do siebie odpisywac z multikonta lecz sie typie

Ss'y pewnie podrobione jak bys mial film jak ci daje eq to co innego

DiamondMT2.pl

Opublikowano

SERWER NA NIE !!!

Ty jesteś idiotą jakimś japierdole sam do siebie odpisywac z multikonta lecz sie typie

Ss'y pewnie podrobione jak bys mial film jak ci daje eq to co innego

multi to ma twoja stara na czole :)

czemu nikt nie gra na imetinie?

każdy kto grał jakiś czas uciekł z tego serwera, teraz nikt tam nie gra po za administracja i ich kolegami za 5 groszy.

Właśnie takie pionki jak ty - pewnie jestes kolegą coke? xD

pzdr,

tomasz kowalewski.

Opublikowano

Fajnie by była jak byście mogli ogarnąć te obrazy.

A co do teamtu to już nigdy nie polece iMetina jak to wszystko to prawda .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Fajnie by była jak byście mogli ogarnąć te obrazy.

A co do teamtu to już nigdy nie polece iMetina jak to wszystko to prawda .

To wszystko to tylko częśc.

Wiele w metina nie grałem ale takich oszustw to nie widziałem na ZADNYM portalu na którym obraca się PLN.

Tenior zbija hajs. zatrudnił dzieci administracje którzy robią co chcą i są bezkarni.

Ludzie tracą PLN nawet za takie błahostki jak zła odzywka do admina, i to nie w grze ale nawet na TS czy FB...

Najwyższy czas żeby ktoś zrobił porzadek z tym burdelem.

Ciekawe jak coke będzie wygladał za kratami w pasiaku :D

pozdrawiam

tomasz kolwalewski gracz imetina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...