Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłuszny ban :)

On3TimeakaKozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mój nick z forum Imetin On3Time znany jak Prokozack.

Gram na Imetins1 od ponad roku od początku uczciwie nie miałem nigdy bana za dmg, ale dostałem perma  :)

Za co za to, że biłem Enta Władce na mapie Aflheim 4 kontami w full mobie plus 250 moba każda postka perf eq z szybkością ataku, plus mikstury na szybkość ataku nigdy nie było na mnie zgłoszeń  :) A tu nagle perm jak biłem biłem czysto chciałem udowodnić Teniorowi ze przy nim zrobię to samo jeśli da ub i to jest normalne bicie bosa olał to perm i tyle  :) Każdy bije bossa tak samo ja mam perma  :) Thx za grę grałem ponad rok pomagałem im a oni się tak odwdzięczyli mowa tu o Coke i Teniorze. Nawet powodu nie dali perma. Pozatym Niejaki Hyrican też dostał bana za dmg ale bił na 2 postki tak samo szybko jak ja na 4 a na 2 sie nie da ubić enta  :) On miał słusznego bana ja nie, ale ja urwałem perma na dzień dobry za nic a on miał zanim dostał perma ostrzeżenie na tydzień. 

Ja bije enta:

https://www.youtube....h?v=9Da0T9BtlO8, 4 Postki Full Mob normalka,

Hyrican:

https://www.youtube....N0YPwI7duI&t=0s

Tutaj ban jest słuszny ale bił na 2 postki którymi nie da się ubić, gdyż max 1 postka może bić 35k z szarfa i full eq 10.50 kostiumem. W enta trzeba bić minimum 80k  :),

On nie miał buffa na kryta ja miałem full buffy. Jak widać można zarówno dostać bana za dmg jak i za uczciwą grę  :) To po co grać uczciwie pomagać administracji. Thx panowie jeszcze raz nigdy wam tego nie zapomne.

Opublikowano

Więcej tych minek dowal.

Nie wiem przyszedłes się tu wyżalić, pochwalić czy może wypłakać? Widzę, że znawca z Ciebie na tym serwerze.Biją w dwóch i co z tego? Ty w 4rech i tak samo bijesz.

Opublikowano

Kolego ja bije normalnie on bił na dmg te konta maja perf eq 10.50 nie grasz to się nie wypowiadaj.

Ty trollujesz, ta? 

113331483371297180698.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...