Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Transfer na West - opłaca się?

CycekTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Opłaca się przenieść z Nordica na Westa?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

To zależy. Różnicę w graniu na moje odczujesz tylko w wyższych dywizjach, mam na myśli + Diament. Niżej jest w sumie to samo co na EUNE, ten same flame, rage i mniej więcej poziom.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@WhR A gdzie jest lepszy poziom gry ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@WhR A gdzie jest lepszy poziom gry ?

Jak chcesz mieć wyzszy poziom gry to wbij wyższą dywizje.

A zapomniałbym, noob teamy ci na to nie pozwalają.

Opublikowano

Nie oplaca sie, na EUW grasz z samymi boosted smieciami lub boosterami, na kazdym elo, pod kazdym wzgledem eune jest lepsze -> latwiejsze. W challu masz wiekszy poziom to jest swieta prawda bo tam sie gra dla zostania kims a na eune wbijasz challa po to by byc zwierzakiem i bezkappy.

Paradoks EUW grasz z boosted rich niemcami, boosterami i skrypterami jednoczesnie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

na wescie jest duzo latwiej range wbic na low elo, ogolnie nizszy poziom jest na low elo z moich doswiadczen

od mastera imo jest roznica jakakolwiek, ale i tak nie na tyle duza zeby bylo warto przenosic konto

Opublikowano

na wescie jest duzo latwiej range wbic na low elo, ogolnie nizszy poziom jest na low elo z moich doswiadczen

od mastera imo jest roznica jakakolwiek, ale i tak nie na tyle duza zeby bylo warto przenosic konto

Z tym sie nie zgodze, boostuje na obu serwerach i na euw jest 3x ciezej na low elo, glownie przez to co napisalem wyzej. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Specjalista
Opublikowano

Wolę westa, jak pisałem nie ma tiltujących polaków, wysławiających jakiś śmiesznych patologicznych youtuberów, streamerów jp czy inne ścierwa.

Opublikowano

Na low elo taki sam gowno poziom, na euw dużo boostowanych śmieci, boosterow też bardzo łatwo spotkać. Wielu ludzi na eune trzyma to, że nie zagrasz już ze znajomymi, ani nie zapłacisz za RP zlotowkami

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Opublikowano

Jeśli jesteś bogiem gry komputerowej i jesteś challenjourem na 3 kontach jednocześnie na serwerze East to wal na Westa. Moim zdaniem warto PRZENOSIĆ się tylko, jeśli nie czujesz specjalnie dużego poziomu gry team mate'ów i przeciwników, albo jesteś atencjuszem i chcesz grać na streamerów lub pro graczy xD

Opublikowano

W challu na wescie podobno jest dużo wyższy poziom, poza tym nie ma raczej większej różnicy.

Próbowałem wylewelować tam konto, ale bardzo szybko się poddałem przez community, które wydaje mi się jeszcze bardziej toxic niż eune.

giphy.gif

Opublikowano

@Kaktus. dzieki za odpowiedz myślę ze już możesz zamknąć ten temat .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...