Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imetin s1 Dmg i mój perm

On3TimeakaKozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mój nick z forum Imetin On3Time znany jak Prokozack.

Gram na Imetins1 od ponad roku od początku uczciwie nie miałem nigdy bana za dmg, ale dostałem perma :)

Za co za to, że biłem Enta Władce na mapie Aflheim 4 kontami w full mobie plus 250 moba każda postka perf eq z szybkością ataku, plus mikstury na szybkość ataku nigdy nie było na mnie zgłoszeń :) A tu nagle perm jak biłem biłem czysto chciałem udowodnić Teniorowi ze przy nim zrobię to samo jeśli da ub i to jest normalne bicie bosa olał to perm i tyle :) Każdy bije bossa tak samo ja mam perma :) Thx za grę grałem ponad rok pomagałem im a oni się tak odwdzięczyli mowa tu o Coke i Teniorze. Nawet powodu nie dali perma. Pozatym Niejaki Hyrican też dostał bana za dmg ale bił na 2 postki tak samo szybko jak ja na 4 a na 2 sie nie da ubić enta :) On miał słusznego bana ja nie, ale ja urwałem perma na dzień dobry za nic a on miał zanim dostał perma ostrzeżenie na tydzień. 

Ja bije enta:

https://www.youtube.com/watch?v=9Da0T9BtlO8, 4 Postki Full Mob normalka,

Hyrican:

https://www.youtube.com/watch?v=AN0YPwI7duI&t=0s

Tutaj ban jest słuszny ale bił na 2 postki którymi nie da się ubić, gdyż max 1 postka może bić 35k z szarfa i full eq 10.50 kostiumem. W enta trzeba bić minimum 80k :),

On nie miał buffa na kryta ja miałem full buffy. Jak widać można zarówno dostać bana za dmg jak i za uczciwą grę :) To po co grać uczciwie pomagać administracji. Thx panowie jeszcze raz nigdy wam tego nie zapomne.

Opublikowano

Nie no fajna historia tylko powiedz mi kogo to obchodzi w tym dziale? Nie zakładaj bezsensownego tematu w którym piszesz jaki to Ty nie jesteś poszkodowany. Masz na forum pewnie temat poświęcony dyskusjom na temat tego serwera.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Autor ma perma za multiacc, zrobił konta by pospamić trochę i porobić syfu na forum.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...