Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream (livestream) Na własnej stronie www/vps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do forumowiczów o livestream na własnej stronie www z vps.
Dokładnie chciał bym zrobić coś takiego że zalogowana osoba na mojej stronie może udostępnić kamerkę na żywo a inni mogą to oglądać i komentować. Chodzi mi o coś takiego jak live na stronach dla dorosłych. Lecz nie potrzeba mi systemu z donejt i żetonami. Chodzi o to ze na stronie kto jest zalogowany może odpalić swojego live a inni moga go ogladać i komentować/czatować.

W google wyszukałem coś takiego jak Red5 Serwer/plugin/strona. 
Ale moze macie inne sposoby lub inne skrypty na coś takiego ??
Za każdą pomoc postaram sie odwdzięczyć .

Opublikowano

Zawsze możesz zacząć streamować na twitchu lub hitboxie i wstawić live na własną stronę lub napisać taki program ale trochę to zajmie ;)

Jeżeli szukasz hostingu to polecam aquahost.pl. Niskie ceny, szybka pomoc i dobre parametry.

Opublikowano

Okey już mam wszystko znalazlem skrypty. oraz pliki serwewrowe, aby stworzyc witryne z kamerkami live, tak aby bylo to jednostronne, ze osoba robiaca live na kamerce jest widoczna tylko dla zalogowanych i pełnoletnich :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...