Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Warrock philippines

pr0killyou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry za spam ale proszę o pomoc jak włączam warrocka philippines to wszystko jest ok loguje sie gram tak około 6 minut i wywala mnie z gry ale nie jakos kick z gry tylko wyłącza mi sie gra i wywala do pulpitu i nic nie moge zrobic ani włączyc warrocka ani wejsc na internet explorer nic tylko moj komputer dziala i trzeba resetnąc kompa co może być przyczyną??

Ps robilem reinstalke i sciagałem 2 raz gre.

ej nacisłem wlasnie file check i cos sie pobierało znowu.

Opublikowano

eh mam pytanie dlaczeg osie nie moge zalogowac w grze? a konto avtive...ale inernet ci nie chodzi?...to ja wiem tez tak miałem wiez co zob formata i bedzie chodzic wiem bo miałem

Opublikowano

Rozwiazanie jest tylko jedno ^^ :

olac warrock.ph

grac na warrock.net

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano

nie działą ja przeinstalowałem ma ktos jakies porady dam 5* jak bedzie działac i chyba kolega ze mna da 5* ma ten sam kłopot

Opublikowano

Ej no to kto rozwiaze moj problem

cytat:

Sorry za spam ale proszę o pomoc jak włączam warrocka philippines to wszystko jest ok loguje sie gram tak około 6 minut i wywala mnie z gry ale nie jakos kick z gry tylko wyłącza mi sie gra i wywala do pulpitu i nic nie moge zrobic ani włączyc warrocka ani wejsc na internet explorer nic tylko moj komputer dziala i trzeba resetnąc kompa co może być przyczyną??

Ps robilem reinstalke i sciagałem 2 raz gre.

• 2 lata później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zmiencie proxy

Pomogłem ? To daj +

dinohund.gif

demon01pl.gif

Znam sie na WR Japan i KR

We wszelkich tych sprawach pisać do mnie na PW ! A nie spamować na forum !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...