Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam yanghacka do Metin2

beasiak55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale przecież tu nie podajesz żadnego hasła, to w jaki sposób mają okraść Mi konto?

Jest takie coś jak KEYLOGGER mój przyjacielu.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Ale przecież tu nie podajesz żadnego hasła, to w jaki sposób mają okraść Mi konto?

Jestem na studiach informatycznych więc powiem Ci ciekawostkę że keyloggera musisz pobrać, przez php nie da rady go wprowadzić na stronę 

Opublikowano

Jestem na studiach informatycznych więc powiem Ci ciekawostkę że keyloggera musisz pobrać, przez php nie da rady go wprowadzić na stronę 

Po studiach informatycznych a wierzy w takie rzeczy jak YangHack do metina XDDDDDD

Zgaduje że haczyk na tej stronie polega na tym że musisz podać numer telefonu, a później będzie ci zabierało jakieś sumy z konta.

Opublikowano

Staram się być wyrozumiały w takich kwestiach, nie każdy musi mieć obycie w internecie. Jednak jak widzę takie zachowanie to mi się niedobrze robi. Jak wspomniałeś w jednym z postów jesteś na informatyce więc zakładam że masz jakieś pojęcie na temat internetu. Po pierwsze jak można brać na poważne film w 4:3 w 480p ? Po drugie na tym filmie jest idealnie wszystko pokazane jak to idealnie działa. Gdy wpiszesz numer dostaniesz pewnie wiadomość zwrotną + płatną subskrybcję jakiegoś syfu za 30 zł+/miesiąc.

<ironia>Tak poza tematem to może masz jakiś sposób żeby włamać się do USOS'a? Kolejny semestr się zaczyna a mi się zbytnio nie chce chodzić na zajęcia więc już sobie w lutym zaliczę wszystko.</ironia>

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Film dodany na yt z datą wczorajsza, temat zakłada osoba co dopiero założyła konta

Wieje prowokacja i rozdmuchaniem odsłon filmu na kilometr

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

PODAJ NUMER TELEFONU XDDDD

chyba ktoś cię w ch*ja zrobił i chodzisz nie na te studia co chciałeś typie

niby informatyk, a nie wie, że istnieją takie rzeczy jak zbadaj element i handel w metinie

tenor.gif

Opublikowano

Tak i na końcu chcą numer telefonu :D
Żeby przychodziły jakieś płatne smsy , czy ktoś jeszcze wierzy w Yang Hacki ?

czy ktoś jeszcze wierzy w Yang Hacki ?

Teoretycznie jest to możliwe, o ile jest gdzieś luka w protokole. Znam kilka mmo gdzi pakietami kopiującymi rozwalili market w kilka dni

Jeżeli piszemy o Yang Bugach , to tak początkowe serwery Prywatne miały pełno takich luk , ale nowo powstające serwery już dawno pozbyły się tego (problemu)

Opublikowano

Tak i na końcu chcą numer telefonu :D

Żeby przychodziły jakieś płatne smsy ..

Co ciekawsi wiedza ze jednak nie chodzi o numer xD... jest jednak wersja do ściągnięcia bo rzekomo "brak wtyczki do przeglądarki" i dodanie nie może być kontynuowane

czy ktoś jeszcze wierzy w Yang Hacki ?

Teoretycznie jest to możliwe, o ile jest gdzieś luka w protokole. Znam kilka mmo gdzi pakietami kopiującymi rozwalili market w kilka dni

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Serio ludzie wy jesteście tacy naiwni że w takie rzeczy wierzycie bożę święty zlituj się Nawet na filmie widać iż trzeba kod weryfikacyjny masz abonament i za miesiąc do limitu rachunek średnio 5 6 tysięcy do zapłaty yanghack ja bym to nazwał złotychhack :) pozdrawiam jeżeli nie masz dostępu lub nie umiesz się włamać na stronę lub serwer to takie rzeczy są nie realne i zrozumcie to :)

Opublikowano

Zobaczcie jak to wszystko szybko się rozwija najpierw były filmiki na YT które oferowały 800 SM za wysłanie SMS za 2,44 (a tak naprawdę na 30 zł) i nieświadomie doładowywałeś komuś konto.

Potem były programy :) które kazały podać hasło i login a dadzą ci 5kkkkkkk yang w ciągu 24 godzin a tak naprawdę 24 godzinach budziłeś się z pustym kontem.

Następnie lustrzane odbicia stron www które działały na podobnej zasadzie czyli wyłudzały loginy i hasła

Poukrywane keyloggery które tylko czekały na twoje hasełko :)

I teraz właśnie na ''fali'' jest to co zostało przedstawione w tym temacie czyli nie chcemy od ciebie loginu i hasła tylko podaj Nr telefonu i potwierdź kodem że numer należy do ciebie. Niby nic tylko potem dostajesz rachunek na 300 zł i nawet nie wiesz jak wyłączyć tą  jeb**ą subskrypcje.

Dla mnie zakładanie takich stron powinno być karalne ;] w sumie obiło mi się o uszy że gdzieś to jest chyba karalne ale nie wiem gdzie albo się mylę.

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...