Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest w AutoIt komenda na odtworzenie dźwięku z naszego komputera, mp3 lub wmv dowolny format ( nie chodzi o Beep ) ??

dzięki.

Opublikowano

_SoundOpen

_SoundClose

_SoundPlay

_SoundStop

_SoundPause

_SoundResume

_SoundLength

_SoundSeek

_SoundStatus

_SoundPos

Beep

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

w helpie ma ciekawe nawet przykłady i jeśli planuje zrobić plajerka nawet sie przydadzą :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

i czasem nawet działa , jednak obsługa mierna bo słowa nalezy wymawiac powoli i w miare wyraźnie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

czyli mnie by nie ogarnął ten program bo gadam dużo szybciej niż przeciętny człowiek... ale możnaby z tym pokombinować i zrobić sobie w domu taki mini Microsoft House :D Masz jakieś linki do tego rozpoznawania mowy?

A może gadać po polsku, trzeba mieć tylko jakiś syntezator mowy (Ivona etc.) i ustawić go na domyślny w Panelu w Mowie. Wtedy będzie po polsku gadał.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

syntezatorka nie trzeba nawet jest gotowe sapi z głosem Agata w 22 kHz tylko zainstalować, w niektórych programach też mozna go użyć , a jakościowo bije na głowe standartowe próbkowanie dzięków

jak ktoś szuka to google : ScanSoft Agata

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Proste łamanie captcha zrobiłem na własny użytek - nie umieszczę bo zaraz będzie kilka kolejnych script kiddies, podpowiem tylko że działało to tak, że kopiowało obrazek do oneNote'a i tam używało opcji do wczytywania tekstu z obrazka i potem z powrotem wklejało do FF w odpowiednie miejsce. Ale np. na captcha od google już nie zadziała... Poza tym po co to komu? ja to zrobiłem to żeby zaszpanować na informatyce, podejrzewam że znalazłoby się kilku którzy wykorzystali by go nie tak jak trzeba.

@robem:

thx, przyda mi się do pewnego programu, może niedługo się tu pojawi.

EDIT:

Eeeh no i nic nie będzie z agatki bo 57Mb to nie na mój transfer, mam tylko 2Gb i poza mną używają neta jeszcze 2 osoby, samo przeglądanie stron spokojnie zużywa to przed końcem miesiąca. Czyli dalej program po ANG z mudżyńskim syntezatorem od microsoftu ;p

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...