Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Socket_pct - bronie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak się wylicza socket_pct do item_proto z playersettingmodule?

Pamiętam, że jak chodziło o zbroje to odejmowało się 19 od liczby z playersetting i dodawało 4, i na +9 była ta liczba która wyszła, a na +8 już było o 1 wiecej, ale w tym przypadku to nie działa ;x

Chciałem dodać bronie jako efekt i mam takie wpisy:

chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+29, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/item/weapon/1reka.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+30, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/item/weapon/2reka.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+31, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/item/weapon/klinga.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+32, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/item/weapon/wachlarz.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+33, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/item/weapon/dzwon.mse") 
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+34, "PART_WEAPON_LEFT", "D:/ymir work/item/weapon/sztylet.mse")
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+35, "PART_WEAPON_LEFT", "D:/ymir work/item/weapon/luk.mse")

Id broni kolejno to:

25209 -
25219 -
25229 -
25239 -
25249 -
25259 -
25269 -

Wpisywałem już różne sockety dla 1 ręki(25209), ale i tak nie widać niczego w grze.

Prosiłbym o pomoc, bo już nie mam pomysłu jak ustawić te sockety..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...