Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thrasher dla skejtów!

haker2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno sam założyciel tego całego magazynu ma ból dupy bo noszą go inne osoby oprócz skejtów ale to pewnie bzdura bo wazny jest tylko hajs

DhyEdvI.gif

Budowniczy
Opublikowano

luzno luzno

najwyzej klatwa na ryj

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

to nieźle jak to zamówiłeś, widać że to fejury na kilometr, napis za duży i za nisko umieszczony, jak już kupujesz fufu to przynajmniej 1:1

Opublikowano

Pojebalo ciebie?? Jak mozna kupowac fejki bluzy za 200 zlotych lol (jak mozna wogole kupowac fejki)

@topic

Wyjebane, chodz w czym chcesz, a jak jakis gimbus podejdzie do Ciebie i spyta sie czy ollie zrobisz, to powiedz, ze mu flipa na morde mozesz wyjebac

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Dawanie jebania o to kto co nosi XDD to tak jakbys k***a zalozyl jordany i jakis przychlast by sie do ciebie doczepil czy grasz w kosza i umiesz robic wsady

DhyEdvI.gif

Opublikowano

thrasher według mnie dla skejtów, nawet sam producent tak mówi. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...