Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać dany model?

matiiii232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Chciałem się Was zapytać jak można z GAMEBANNANA do hammera wgrać jakiś model np. pendrive.

Bo jak biorę entity tool, wpisuję w pasek klasy prop_physics_multiplayer, klikam world model i po prawej stronie tam gdzie się wpisuję gdzie dany model się znajduję (ja np, wpisuję: C:\Users\moja nazwa\Desktop\gry\garry's mod\trxtury\addons\military\models\ill_hanger\props/bag 1.mdl )i klikam zastosuj wtedy model jest ale nie ma materiału czyli jest różowo-czarny. Jak zrobić by nie było tego różowo czarnego czegoś?

Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

są dwie opcje

1. Jeżeli jest poprawny kontur modelu tylko że jest różowy (to tylko hammer go nie widzi), spróbuj ukończyć mapke i odpal ją z wgranym modelem w gm-e jak będziesz widział model normalnie to możesz  zignorować ten błąd w hammerze 

2. Jak nadal biedzie niewidzialny lub jego fizyka bedzie bugnieta to znaczy że źle dodałeś moel do hammera 

Opublikowano

są dwie opcje

1. Jeżeli jest poprawny kontur modelu tylko że jest różowy (to tylko hammer go nie widzi), spróbuj ukończyć mapke i odpal ją z wgranym modelem w gm-e jak będziesz widział model normalnie to możesz  zignorować ten błąd w hammerze 

2. Jak nadal biedzie niewidzialny lub jego fizyka bedzie bugnieta to znaczy że źle dodałeś moel do hammera 

dzięki. Po prostu do złego folderu wgrałem lub ze złej strony pobierałem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...