Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś napisał jako ja podczas MM wiadomość

tomaszsw6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem sobie ostatnio zwykłego mm'a. Mecz jak mecz, nic specjalnego, ale po zerknięciu na czat, gdzieś w 8 rundzie, zobaczyłem napisane prze ze mnie (!!!): "V413R4 is s**t". Mówię (a raczej piszę) teraz całkowicie poważnie. Ktoś napisał na czacie na moim koncie, kiedy ja grałem! Wyszukałem ten nick w community steam i okazało się, że mityczny "V413R4" to jakiś cheater, który dostał VAC'a po 40 godzinach gry. Czy ktoś mi może wyjaśnić o co chodzi, po co ktoś to zrobił, i dlaczego wybrał mnie? Dodam, że żaden z grających na serwerze nie miał w znajomych "V413R4'y".

Opublikowano

Najwidoczniej masz ustawiony jakiś bind na klawisz, który przez kliknięcie wysyła właśnie taką wiadomość na czacie. Tak się najczęściej dzieje, gdy pobiera się configi od nieznajomych nam osób - często te osoby dodają jakieś komendy do "trololo". Drugą możliwością może być to, że ktoś w czasie gry zmienił po prostu sobie nick na twój i tak napisał? Ale jeśli, już tak bardzo jesteś schizowany, że ktoś urzęduje na twoim koncie to polecam: 1. zmienić hasło, 2. ustawić weryfikacje na telefon i 3. (założyć blokadę rodzinną, by nikt nie mógł zmienić hasła bez uprzedniego podania kodu - wybranego przez ciebie) - tego nie jestem aktualnie pewny, czy jest taka możliwość.

Nie ma takiej możliwości. Config zrobiłem sam, a podczas gry nikt nie zmieniał nicku, przy wiadomości był mój kolor (niebieski). To nie jest schiza, tylko fakt, nie wiem tylko kto i jakim cudem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...