Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek z dywizji

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam pytanie. Jak się awansuje do nowej ligi to po jakim czasie z niej spaść można? Czy jest jakaś uchrona przed tym, czy trzeba mieć ileś przegranych z rzędu ?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to w tej samej dywizji po 3 przegranych z rzędu po następnej porażce można spaść a jeśli z dywizji do dywizji to po 5 przegranych z rzędu oczywiście w obu przypadkach gdy masz 0lp.Ręki sobie uciąć bym nie dał ;)

Opublikowano

To zależy od Twoich mmr, jeżeli będą niższe od przeciętnych dla dywizji dla której się znajdujesz, to spadniesz, ale z tego co pamiętam - trzeba najpierw dostać jakieś lp, nie da się awansować i mając 0lp na starcie spaść po 2-3 przegranych.

giphy.gif

Opublikowano

Kiedyś wyczytałem, że jak awansujesz np. z V do IV to kwestia 3-5 gier (zależy od Twojego mmr), a z dywizji do dywyzji ... miałem kiedyś +/- 10 lose z rzędu i nie spadłem, ALE jak już udało mi się wygrać grę, dostałem te +22 i... Po porażce spadłem od razu.

Wnioskuję po tym, że jeżeli awansujesz o dywizję wyżej to spadek może być możliwy dopiero po wygraniu pierwszej gry po serii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...