Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam skrypty

Deadlyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oddam skrypty z tego serwera KLIK  wraz z scheamtami potrzebnymi do budowy, opisem jak ich używać

Jako ich technik mam pozwolenie od właściciela na oddanie ich komu zechcę

GXKvihi.png

Opublikowano

Bardziej liczyłem na coś w styl pomysłu, jak je wykorzystasz albo masz plan na nie

Troszkę mi zajęło pisanie ich i dopracowanie, jest tam chyba 13 skryptów po ~600 linii

Chciałbym zobaczyć ich użycie na serwerze który wypali, nie chcę w zamian rangi Admina czy podobnych spraw

GXKvihi.png

Opublikowano

HAhaha @UP tworzyć serwer który powstaje 6 miesiąc -.-

@1361622928-U485574.pngDeadlyo ja zamierzam serwer swój stworzyć, jeśli jesteś zainteresowany i chciałbyś pomóc albo cos to napisz na PW

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

@Kraftowy a raczej xskrypcio

Jak pamiętam nawet nie chciałeś postawić localhosta jak ni było maszyny - a byłeś technikiem.. Więc po co się wypowiadasz? Skąd wiesz, że jak Ty się opierdalałeś to ja nic nie robiłem?

PS. Moderatorze - tego nie dało się napisać inaczej ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...