Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - czy na XONE można importować zapis?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy  w Wiedźminie 3 [XONE] da się importować save z wiedźmina 2? Bo nie wiem czy przechodzić dwójkę aby historia ułożyła się tak jakbym chciał.

@aresorek kappa

Opublikowano

Takiego dosłownego importu save nie ma. "Importujesz" swoje decyzje z drugiej części podczas rozmowy, którą odbędziesz po tym jak opuścisz Biały Sad z (Uwaga spojler)

Yennefer

. Podczas strzyżenia Gerlta przyjdzie taki jeden koleś i będzie zadawał pytania i odpowiadasz na nie tak, jak robiłeś w drugiej części. Tylko żebyś w ogóle taką rozmowę miał to musisz tak i tak włączyć import save`ów podczas tworzenia nowej gry.

Ale tak i tak polecam przed Wiedźminem 3 przejść 1 i 2. Z*******e gry.

Opublikowano

@up poyebane to, ale ok.. ten import save'ów to włączyć można w opcjach gry czy gdzie? xD ps: wiedźmina 1 nie moge przejść bo mam złoma nie laptopa, a na konsole nie działa xD

Opublikowano

Podczas włączania nowej gry powinno wyskoczyć okienko czy włączyć import save`ów z Wiedźmina 2 albo coś w tym stylu. Jeżeli takie okienko nie wyskakuje to ta rozmowa tak i tak powinna być.

@Edit

Masz tu filmik

Opublikowano

czekaj mam kilka pytań, napisz mi na pw gg o ile masz bo tutaj to będzie nabijanie postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...