Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące bossów

Lupik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Czy ktoś kto bił takiego bossa (filmik) lub podobnego rodzaju mógłby mi odpowiedzieć co takiego leci z takowych bossów że opłaca się chodzić z dużą ekipą aby je ubić?

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

Według aiondatabase "Berson" dropi mityczne itemy: http://aiondatabase.net/en/npc/241217/ Biją go ponad 40 minut więc mniejszą ekipą zajęło by to ponad godzinę o ile nie więcej. Mało jest w dzisiejszych czasach ludzi, którym będzie się chciało wyjąć godzinę z swojego życia by bić tylko jednego bossa z którego nie mają pewnego dla siebie lootu. Czy więc warte zachodu? Zapewne tak, bo niektóre melee bronie mają ponoć być extendami, a magiczne mają mieć wysokie staty.

"Nie ma ludzi idealnie dobrych, ale ja jestem idealnie zły."
~2010

Opublikowano

Jak rozumiem są to itemy, których nie da sie w żaden inny sposób zdobyć i są wyjątkowo mocne tak?

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

Akurat da, bo można je sobie zrobić albo bić innego bosa który dropi  ten co potrzeba item. Masz przecież podane wyraźnie z czego dropi dany item. 

Nawet  zakładając że zaczynasz grę albo grasz od jakiegoś czasu nim zdobył byś najmarniejszy item po którymś tak z kolei ubiciu bosa a na to pewnie zejdzie trochę czasu bo dropi kupa itemów  a tylko jeden na jakiś czas co potrzebujesz. Na dodatek itemy są losowane.

Zwróć uwagę że dropi z niego 274 różne itemy. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...