Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało lp za wygraną

Hya.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko

Piszę do was w pewnej sprawie, a mianowicie, mam 70W 49P i MMR na swoją rangę  i dostaje 15/16/17 LP, a jeżeli przegram to mam +(-20), powiem jeszcze to, że mój kolega (kupił konto) po 10 meczach przerzuciło go do s5 (last season s3) i miał na minusie przegrane i wygrane i mmr i dostawał po +20?

Pisałem do supportu ale oni napisali, że oni mają lepsze algorytmy i niby jest ok ale coś mi wierzyć się nie chce

Miał ktoś już taki problem?, jeśli chciałby ktoś sprawdzić czy faktycznie jest ok to na pw podam nick.

Opublikowano

Jak można stwierdzać jakie ma się MMR jak żadna strona go nie podaje. Zdobywane LP'ki są wyznacznikiem Twojego MMR, dostajesz dużo, masz dobre, mało, masz złe. To jest proste, żadne lolnexusy czy inne op.gg nie podadzą Ci tego.

Opublikowano

Kolega wyzej wyjasnil ale dodam, ze im wyzej jestes tym mniej teoretycznie dostajesz punktow. Jesli wyszedles wyzej niz miales w last sezonie to bedziesz dostawac w teorii mniej.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Sezon temu miałem b5, teraz mam b1 (15 win z rzędu)

no to mówi samo za siebie masz lepszą rangę niż w poprzednim to będziesz teraz dostawał tak ilość wygrasz z 30 i przegrasz 10 się naprawi 

Opublikowano

Sezon temu miałem b5, teraz mam b1 (15 win z rzędu)

Musisz wejść na spory win streak, takie uroki grania na koncie, które było sezon temu w najgłębszej otchłani brązu :P

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...