Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona, na której mogę wpłacić Pakiet pamiątek - Cobblestone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie.

Szukam ruletek bądź po prostu stron gdzie mogę się wymienić cobblestonem z botem za coś lepszego.

Ponieważ np na csgopolygon nie mogę wpłacić souvenirów.

Pozdrawiam.

Budowniczy
Opublikowano

csgofast

." a mozna jakos sprawdzic ile kosztuje? bo jedynie to skladasz oferte a nie na stronie i to mnie troche wkurza

zobacz w sklepie ile cobble kosztuje

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Wlasnie patrze i sie oplaca bo 24euro, tylko mam jedno pytanie, bo bodajze jak cos wplacisz na ta strone to musisz zagrac za ile tam coinsow zeby móc wypłacić, powiecie mi ile % tam zabieraja?

Opublikowano

Chyba wolę trade boty, tylko csgosell mi tak srednio odpowiada ze względu na to, że skin czasami jest 2euro droższy niż na rynku steam znam jeszcze jednego trade bota bez prowizji zadnej ale problem w tym, ze tam nie mozna wrzucac cobblestonów

Budowniczy
Opublikowano

k***a wplac na tego fasta 

tak szkoda ci tych paru % prowizji?

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Tak przypadkowo teraz wszedłem na csgo500.com i widze że są tam cobble bez prowizji, tylko tam trzeba za ileś zagrać, więc spróbuj tam jeśli chcesz.

Opublikowano

A np. skinwin.com ? Ja tam zamieniałem overpassy, oczywiście po wejściu na strone wchodzisz w zakładke " Double " i tam obok tego całego koła będziesz miał balans punktów czy jakoś tak i klikasz ten plusik i deponujesz. Tam 1 euro to 100 coinsów, więc się nie zdziw jak dostaniesz np 2400 za niego, i nie trzeba nic grać żeby wypłacać.

Opublikowano

@up zależy jak trafisz, teraz są tylko 2 kosy, ale np wczoraj bot miał pełne eq takich fajnych itemków po 10-20 dolarów, więc wchodź tam co jakiś czas może akurat coś ci się spodoba.

Opublikowano

To nie jest polska strona tylko ma polskie tłumaczenia, a co do tego scamu, to sam wpłacałem ostatnio tam z 40 euro i wypłacałem i wszystko ok, spróbuj sobie najpierw wpłacić z 2 dolce i spróbować wypłacić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...