Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość wygranych

CycekTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczęło się od tego, że pożyczyłem koledze konto w lolu, miał testować postaci itp. potem zobaczyłem, że grał rankedy(w s4 nie miałem rozegranych żadnych rankedów) i zobaczyłem, że przydzieliło mnie do bronz 4. I teraz mam 2 pytania:

Czy jest taka możliwość, aby przeniosło mnie z brąz 4 do brąz 2(bez przechodzenia przez brąz 3)

Na ten moment mam 20 wygranych i 12 przegranych, czy nie powinno mnie automatycznie przydzielić gdzieś wyżej?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Stosunek wygranych nie ma znaczenia. Uwzględniane są takie statystyki jak:

-KDA;

-Ilość zdobytego złota, farma - relatywnie do pozostałych graczy

-zadane obrażenia

-KP

Jezeli wygrywasz 20 gier pod rząd ale jesteś cienkim bolkiem, którego za kazdym razem carruje druzyna to możesz pomarzyć o przeskoku o 2 dywizje. Jesli wygrasz 7 gier pod rząd i to głównie dzieki Twoim umiejętnościom - będziesz skakał aż do momentu kiedy zrównaz się skillem z innymi.

Ten system jest też wcielony podczas placement'ów - dlatego niektórzy na forum krzyczą, że wygrali wszystkie 10 a są w bronzie - bo słabo grają.

sygna.png

Opublikowano

Stosunek wygranych nie ma znaczenia. Uwzględniane są takie statystyki jak:

-KDA;

-Ilość zdobytego złota, farma - relatywnie do pozostałych graczy

-zadane obrażenia

-KP

Jezeli wygrywasz 20 gier pod rząd ale jesteś cienkim bolkiem, którego za kazdym razem carruje druzyna to możesz pomarzyć o przeskoku o 2 dywizje. Jesli wygrasz 7 gier pod rząd i to głównie dzieki Twoim umiejętnościom - będziesz skakał aż do momentu kiedy zrównaz się skillem z innymi.

Ten system jest też wcielony podczas placement'ów - dlatego niektórzy na forum krzyczą, że wygrali wszystkie 10 a są w bronzie - bo słabo grają.

Wygrałem 20 gier z rzędu na przeciętnym MMR 50% win ratio. Nie skakałem z g3 do d5 ani razu utrzymując winratio 80-85%+.

Nie ma żadnej formułki.

~~

Nie, nie powinno Cię przydzielić.

Prawdopodobnie nie będziesz skakać co 2 dywizje, w brązie wystarczy wygrać z 15 ranków z 80+% win ratio i RACZEJ będziesz skakać.

Poza tym jak ktoś gra SIngedem i proxuje - feeduje - nie może skakać o 2 dywizje wyżej, bo są uwzględniane śmierci? Bzdura...

Opublikowano

Dzięki chłopacy za pomoc już wszystko wiem .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...