Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assasin's Creed Unity - crash po kilkudziesięciu minutach gry

Daltonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, otóż to wygląda tak: Odpalam normalnie assasina przez ubisoft (mam oryginałke kupioną 3 dni temu) Odpalam, zaczynam gre, gram z 30-40min i nagle gra sie zacina, robi sie czarny ekran i po 3-4 sekundach wyskakuje mi, że ACU.exe przestał działać. Dodam, że nie w każdej lokacji i miejscu taki błąd występuje, zaktualizowalem sterowniki, poinstalowałem DirectX'y, vcredist itd, pobralem także drivery od AMD ponieważ mam karte graficzną od AMD, zrestartowalem kompa i nadal nic. Teraz mam misje w takim miejscu, że zdąze tyle co wejść, rozpocząć misje i idę w to miejsce i od razu crash. Poniżej podam specyfikacje komputera. Błagam o pomoc, bo chciałbym pograć normalnie.

Procek: Intel Core i5 4690K 3.50GHz podkręcony do 3.8
Karta Graficzna: AMD Radeon R9 380
Płyta główna: MSI-B185 (czy jakoś tak)
RAM: Crucial 1600MHz 16GB 2x8

Dodam, że gram na wysokich ustawieniach bez MSAA ani FXAA, blooma i innych zbędnych rzeczy i mój FPS nie spada poniżej 50 nawet w tłocznych miejscach, tam gdzie nie ma ludzi sięga 70-85.

Opublikowano

Na internecie znalazłem, że trzeba wyłączyć realtek (coś z dźwiękiem) w menedżerze urządzeń. Podobno działa, ale nie odpowiadam za potencjalne szkody wynikające z niewłaściwego użytkowania. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...