Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa telefony - jeden do 850, drugi do 1000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

potrzebuję telefonów do 1.000zł i 850zł. Aktualnie używam Samsung Galaxy S4, ale już ma tyle lat, że pora go wymienić. 

Oba telefony miałyby służyć do przeglądania Internetu, oglądania filmów, trochę pogrania w coś i przede wszystkim do zdjęć.

Do 1.000zł znalazłem Lenovo K6 note

Do 850zł znalazłem Xiaomi redmi note 3 pro

Co możecie mi polecić?

343731479829004887779.png

Opublikowano

Cześć,

potrzebuję telefonów do 1.000zł i 850zł. Aktualnie używam Samsung Galaxy S4, ale już ma tyle lat, że pora go wymienić. 

Oba telefony miałyby służyć do przeglądania Internetu, oglądania filmów, trochę pogrania w coś i przede wszystkim do zdjęć.

Do 1.000zł znalazłem Lenovo K6 note

Do 850zł znalazłem Xiaomi redmi note 3 pro

Co możecie mi polecić?

Mam Xiaomi redmi 3s i mogę ten telefon spokojnie polecic. Nie zacina sie, robi fajne zdjecia (w nocy troche lipa), fajna jakosc wideo.

Xiaomi Redmi Note 3Pro z tego co wiem jest trochę lepsze więc na ten moment to chyba najlepszy wybor bo nie bedziesz mial prbolemow z tym telefonem.  

Opublikowano

Jakiś moderator stwierdził, że zmieni nazwę tematu, która będzie mówiła o jednym telefonie, więc zaznaczę. 

Potrzebuję dwóch telefonów, nie jednego!

Jeden do 1000zł

Drugi do 850zł.

Moto G4 i G4 plus

Też właśnie widziałem dobre opinie, ale wyglądem w ogóle mnie nie przekonuje, nie podoba mi się po prostu. ;v

Jeżeli używany może być, to polecam iPhone 5s, telefon kozak, służy mi już jakiś czas ;-)

Z tego co widzę to za tę cenę nawet nówka by była, tylko czy to już trochę nie jest przestarzały telefon? Myślałem nad Iphonem, natomiast nigdy nic od Apple nie miałem i w sumie kupując sobie telefon wolałbym coś w miarę nowego.

Ile cali, jaki system preferujesz?

Szczerze? Tak naprawdę nie gra to dla mnie większej roli, lubię zmiany i chętnie spróbuję czegoś nowego, bylebym  miał pewność co do tego, że produkt jest dobry i żeby nadawał się też do zdjęć.

*Tylko nie WindowsPhone. :D

Dużo cali mi nie przeszkadza.

Co sądzicie o tym Lenovo K6 note do 1000zł? Bo do 850 chyba wezmę redmi note 3 pro. :)

Opublikowano

Xiaomi Redmi 4 Pro osobiście nie mam nic do zarzucenia - telefon godny polecenia, nie zacina się, wszystko póki co chodziło na nim płynnie.

Hm, nawet nie pomyślałem o czwartej wersji Redmi. Tylko na allegro widzę oferty 750-1350zł w tych samych parametrach, z tymi samymi nakładkami, dodatkami itp.

Nie wiem jaka jest różnica.

Opublikowano

Co sądzicie o tym Lenovo K6 note do 1000zł? 

Mierny aparat, wygląda jak tani chińczyk i ma kłopoty z wydajnością. W przypadku Lenovo trzeba mieć pewną rezerwę. Jeżeli nie G4 Plus to w X-Komie masz promocje na Moto X Style, która wszystkie telefony wymienione w tym temacie po prostu deklasuje i dopiero telefony +1500 zł mają do niej podejście. 

Z tego co widzę to za tę cenę nawet nówka by była, tylko czy to już trochę nie jest przestarzały telefon? Myślałem nad Iphonem, natomiast nigdy nic od Apple nie miałem i w sumie kupując sobie telefon wolałbym coś w miarę nowego.

Jak nie masz 2000/2500 zł na jabłko to nawet się do niego nie przymierzaj, wiem jak jest bo sam używam. 

lownfast

Opublikowano

Właśnie chyba zrezygnuję z tej K6, na pierwszy rzut oka wszystko pięknie, ale jak widać nie do końca.

Wiem, że zadaję masę pytań typu "co sądzicie o...", ale znalazłem kilka produktów i po prostu chciałem dopytać o nie.

Obiecuję, że to już ostatnie - Czy Xiaomi Mi5 jest warty uwagi? Znalazłem wiele recenzji i naprawdę fajne ma opinie, tylko gorzej jedynie

z polską nakładką. Jak to jest, czy można potem jakoś ją doinstalować? Czy może macie jakieś zaufane źródło z Xiaomi?

Znalazłem taką stronę, ale nadzieję na polską wersję tracę :(

https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi5-3gb-ram-32gb-rom-smartphone-plus-tempered-glass-screen-protector-and-smart-leather-flip-case03mm-8708.html

@escaperz.lordm

Opublikowano

Polski ROM zawsze sobie można wgrać, nie interesuje się na tyle chińczykami żeby dokładnie Ci powiedzieć jaki język będziesz miał kupując z danego kraju natomiast wiem, że wygodniej kupić go w Polsce i Mi5 jest dobrym smartfonem. Wydaje mi się natomiast że lepiej skorzystać z promocji na Moto X Style która równa się z np. LG G4 i kosztuje równo 1000 złotych. :)

lownfast

Opublikowano

Dobra, dzięki wszystkim za pomoc. Zwiększyłem budżet i kupiłem honora 8, jak ma starczyć na dłużej, to niech będzie dobry. :)

Mozna zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...