Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOW w sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten albo jakikolwiek inny. Każdy battlechest nawet z napisem, że zawiera sam Cataclysm upgraduje się do Woda :) Dlatego warto znaleźć jak najtańszego. 

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Wystarczy battlechest, i jeżeli chcesz to Legion bo to jest najnowszy dodatek, cena około 150 zł, i pozniej sam abonament

dzięki a jeszcze pytanie do tego abonamentu to jak go się kupuje w grze i ile kosztuje ile czasu zajmie zdobycie?

Opublikowano

Obecnie po wprowadzeniu możliwości wymiany tokenów na gry blizzarda, ich cena poszybowała w górę i sięga 156-180k golda. Dla niedoświadczonej osoby zdobycie tego może zająć nawet 2-3 miesiące.

giphy.gif

Opublikowano

mam jeszcze ostatnie pytanie kupiłem legion ale czekam jeszcze na battlechest muszę pierw aktywować battlechest i dopiero potem legion?

Opublikowano

Tak, ponieważ nie będziesz mial podstawowej wersji i wklepani klucza nic Ci nie da.

giphy.gif

Opublikowano

a strace klucz jeśli pierw legion aktywuje? czy nic sie nie stanie?

Legion będzie na twoim koncie, ale nie będziesz mógł grać ponieważ musisz miec podstawke i dodatki.

Opublikowano

Witam mam pytanie kolejne bo aktywowałem pierw legion na WoW1 dziś aktywowałem battlechesta i aktywował mi się na WoW2 można to jakoś połączyć bo mam 2 konta gier a nawet nie myślałem że mi się 2 konto zrobi

Opublikowano

Niestety nie można tego samodzielnie zmienić. W takim wypadku pisz do supportu o połączenie kont i powiedz, że to przypadkowo i nie wiedziałeś, że się tak stanie. W innym razie wtopiłeś 50zł.

giphy.gif