Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG X Power nie ładuje się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mam problem ze smartfonem LG X Power, urządzenie nabyłem ok. miesiąc temu - nowe, dzisiaj rano pobrałem sobię POU na telefon, tak jakoś zleciało aż do momentu kiedy chciałem podładować telefon, wgl sie nie ładuje.

Wyłączyłem telefon żebym miał ew. czas by coś pogrzebać w ustawieniach przy waszej pomocy.

-----------

• Wyłączałem i włączałem,
  • Probowałem ładować dwoma ładowarkami - oryginalną LG oraz ładowarką Samsunga,
  • Minimalne ruszanie, dociskanie kabla do gniazda nic nie daje,
  • Telefon pod komputerem również się nie ładuje

Probowałem przywrócić ust. fabryczne ale mam 14 proc baterii a żeby wykonać ten proces trzeba mieć min. 30.

Proszę o szybką pomoc, jakiekolwiek rady nagradzam plusikiem.

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Nie ma w czym, skoro nie działa żadne ładowanie z innych urządzeń czy ładowarek to tylko serwis.  

Zwykle takie bydlę ładuje się od 6 do 12 h na ładowarce

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie ma w czym, skoro nie działa żadne ładowanie z innych urządzeń czy ładowarek to tylko serwis.  

Zwykle takie bydlę ładuje się od 6 do 12 h na ładowarce

A masz jakieś podejrzenia? Bateria? Gniazdo? Jeszcze sprawdzę czy czyta mi wgl. telefon przez kabel, a co do ładowania to bardzo szybko się ładuje ten telefon :p

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Nie wiem, na podstawie opisu i nie mając telefonu w ręce nic nie można powiedzieć. 

Zwykle uszkodzenie baterii albo modułu ładowania sprawdza sie połączając telefon do ładowania i wyciąga baterię. Jak telefon działa to uszkodzenie jest dokładnie widoczne albo ładowanie albo bateria. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie wiem, na podstawie opisu i nie mając telefonu w ręce nic nie można powiedzieć. 

Zwykle uszkodzenie baterii albo modułu ładowania sprawdza sie połączając telefon do ładowania i wyciąga baterię. Jak telefon działa to uszkodzenie jest dokładnie widoczne albo ładowanie albo bateria. 

Okej, na dniach pojadę go oddać na gwarancję, dzieki za pomoc

Zrobiłem coś źle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...