Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc techniczna - source

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbyś napisać coś o sobie? Jakie masz doświadczenia, co konkretnie potrafisz, z kim współpracowałeś?
Z tego co napisałeś nic nie wynika. Dowiedziałem się jedynie tyle że chcesz sie gdzieś zaczepić, masz jakiś silnik i potrafisz dodawać nowe zbroje(co każdy potrafi).

lupik-log_awxeehx.png

Szukasz kogoś kto szybko i porządnie zakoduje Twoją stronę?
Właśnie mnie znalazłeś!
Odwiedź mój temat i przekonaj się, że warto powierzyć mi to zadanie.
Lupik - Usługi kodowania stron

Opublikowano

Mógłbyś napisać coś o sobie? Jakie masz doświadczenia, co konkretnie potrafisz, z kim współpracowałeś?

Z tego co napisałeś nic nie wynika. Dowiedziałem się jedynie tyle że chcesz sie gdzieś zaczepić, masz jakiś silnik i potrafisz dodawać nowe zbroje(co każdy potrafi).

Zrobię wszystko co trzeba będzie. Po listę osób, z którymi współpracowałem zapraszam na pw.

Tak jak i po więcej informacji

sing.png

Opublikowano

Patrząc na to co oferujesz to powiem ci że każdy szanujący się 'technik' (XDDD) powinien to potrafić więc nie wiem po co to te ogłoszenie. :p

Opublikowano

Patrząc na to co oferujesz to powiem ci że każdy szanujący się 'technik' (XDDD) powinien to potrafić więc nie wiem po co to te ogłoszenie. :p

Ale nie każdy się szanuję xD

Nie no ogólnie to polecam na jednym serwerze z zapowiedzi szukają ponoć technika, bo ich nawet rzeczy w bince dodać nie potrafi xD

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

Zrobię wszystko co trzeba będzie. Po listę osób, z którymi współpracowałem zapraszam na pw.

Tak jak i po więcej informacji

Czemu nie wymienisz ich tutaj?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...