Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka lepsza premka VIII tieru ?

KuuuBaaa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej AMX M4 MLE. 49 Liberte czy Skorpiona G ???

Wszyscy słuchają Reggae dla szpanu lub z powodu zioła. Ale tą muzykę trzeba po prostu czuć...

Opublikowano

Zależy jak grasz i co umiesz. 

Jeżeli jesteś nowy/ niedoświadczony to bierz bez zastanowienia Liberte.

Opublikowano

Zdecydowanie jest kilka czynników, które możesz uznać że jednak ten czołg ci się podoba.

Najlepiej brać premke, na którą masz załogę abyś mógł szkolić, zależny wybór jest od twojego stylu gry oraz jakimi typami czołgów lubisz grać ciężkie czy niszczyciele.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Postanowiłem kupić Liberte i gra się nim całkiem nieźle. Mam pytanie czy można ustawić np.słabą grafike ale mieć modele czołgów ładne tudzież HD ?

Wszyscy słuchają Reggae dla szpanu lub z powodu zioła. Ale tą muzykę trzeba po prostu czuć...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ustawiasz najgorszą grafikę,gra chodzi ci płynniej,ale ( coś za coś)

Grafika jest bardziej rozmazana da się to zauważyć,lecz nie przeszkadza to tak bardzo.

Opublikowano

Chyba nie da się tak zrobić, jak dajesz na słaba grafę to już jedziesz na słabej. No chyba że jak pogrzebiesz w ustawieniach graficznych to może.. coś znajdziesz, lecz wydaje mi się że się tak nie da.

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...