Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Honor 8 - czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Lada chwila zmieniam telefon i tutaj pytanie do was, korzystał ktoś może z tego urządzenia?

Od 2 lat używam Sony Xperia z3, który mnie nie zawiódł lecz przyszedł czas za zmianę. Bardzo mi się spodobał Honor 8, ma chyba wszystko co potrzeba jedyne co mnie martwi to brak nagrywania video w 4k(ale jakoś bym to przeżył). Nie jestem fanem jabłka i nadal mnie zakup takiego nie przekonuje. Zależy mi na szybkiej pracy, dobrym aparacie i solidnym, zgrabnym wyglądzie, w gry nie gram ale, bardzo zwracam uwagę na szybkość działania aplikacji/przeglądarki itp.

Na razie Honor 8 jest moim faworytem. Jakieś uwagi z waszej strony co do tego urządzenia?

Opublikowano

za taką cene ładować się w kirinki to trochę samobójstwo chyba lepiej byłoby dołożyć do jakiegoś G5 ewentualnie zadowolić się G4. 

W jabłka przy tym budżecie się pchaj jedyna możliwość to SE ale i tak uważam że to kastrat

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...