Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny Blood Moon - który Wam się najbardziej podoba?

xChojnas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skiny Blood Moon - który Wam się najbardziej podoba?

Mi najbardziej się podoba Twisted i Diana, ale jak Wam?

Diany splash art jest sliczny, ludzie od grafiki z Riotu naprawde sie postarali

Opublikowano

W sm to Rito dało skiny dla postaci, które tak naprawdę mają w uj skinów (oprócz Jhina), chociaz smiesznie by bylo jakby zrobili Iverna Blood Moon xDD

Blood Moony są świetne poprostu

Opublikowano

Diana ma zaledwie 3 skiny poza najnowszym, a ten ognisty jest okropny. Champion fajny, lore fajne, ale skiny niestety nie. Trzeba zadowolić się Lunar Godess Daną. Bloodmoon może i wpasowuje się w jej lore, ale wygląda jak wyciągnięte z niespecjalnie wysokich lotów hentaia.

Opublikowano

Diana ma zaledwie 3 skiny poza najnowszym, a ten ognisty jest okropny. Champion fajny, lore fajne, ale skiny niestety nie. Trzeba zadowolić się Lunar Godess Daną. Bloodmoon może i wpasowuje się w jej lore, ale wygląda jak wyciągnięte z niespecjalnie wysokich lotów hentaia.

Jak kto lubi... kazdy ma swoj gust, jednym sie ten skin podoba, a drugim nie.

Jhin i TF, moim zdaniem najlepsze skiny z tej calej paczki

Opublikowano

Podoba mi się TF i Jhin, naprawdę świetne. Splasharty są po prostu genialne. Ale splash Diany, a jej wygląd w grze... to jakieś nieporozumienie XDD

Jeśli chodzi o wygląd w grze Diany to mam takie samo zdanie jak Ty. 

~

Uwielbiam tą postać i jak zobaczyłam na yt skin do niej było "o kurde, no to kupię kolejnego skinka do Diany". Patrzę na splash - prawie się zakochałam, bo jest genialny. Już sobie wyobrażam jaki sztosik będzie w grze, oglądam dalej i... zawiodłam się. Postać wygląda do kitu. Kolorystyka umiejętności owszem jest ładna, ale jak patrzę na wygląd splasha, a jej wygląd w grze to tak jakby były to dwie różne skórki..

Dziś zobaczyłam ikonki. Wszystkie bardzo ładne, oprócz Diany. Jest ohydna. Diana jako postać ma ładną twarz i ma w sobie taki wdzięk, a na tej ikonie wygląda okropnie :c No zawiodłam się. Liczyłam, że jej skin będzie wyglądał najlepiej, bo ma powiązania z księżycem, a według mnie wypadł najgorzej :(

Opublikowano

Mi sie podoba akurat ten skin Diany, ale nie wiem.. cos w nim takiego ladnego jest, skoro mi sie podoba xD

Umiejętności bądź co bądź są ładne, ale według mnie wygląd postaci mógł być sto razy lepszy. Być może mam po prostu wysokie, kobiece wymagania dotyczące wyglądu postaci, no nie wiem. Pytałam też paru osób i uważają podobnie :>

Opublikowano

Osobiście mi się nie podoba zbytnio ta diana, nie wiem co wy w niej widzicie :v

Jak dla mnie najlepsze wyszły skórki do tf'a i talona.

Opublikowano

Tf, cóż za genialny skin moim zdaniem, mam Underworld'a, lecz księżycowy zagości jako nowy stały skin dla mnie.

Diana, splash przecudowny, w grze, faktycznie poniżej przeciętnej. Tutaj mogli naprawdę zrobić pięknie wyglądającego skina ;/

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

@LoveTherapy

Czy Tobie też ostrze przypomina jakąś tęczową gałązkę? Wydaje mi się, że gdyby usunąć maskę, to mielibyśmy gotowy skin Star Guardian - cukierkową dziewczynkę...

Wydaje mi się, że ten cukierkowy lepiej by się prezentował :D

Tf, cóż za genialny skin moim zdaniem, mam Underworld'a, lecz księżycowy zagości jako nowy stały skin dla mnie.

Diana, splash przecudowny, w grze, faktycznie poniżej przeciętnej. Tutaj mogli naprawdę zrobić pięknie wyglądającego skina ;/

Duże pole do popisu, cóż :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...