Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chce z moimi dwoma kuzynami kuzynką i ja chcemy zrobić serwer tylko oni są w Toruniu a ja w Warszawie i mam takie pytanie że się robi serwer na hamachi i mogę grać ja z moim kuzynem a czy oni mogą wbić bez hamachi na serwer jakimś sposobem czy nie?

Opublikowano

Ja chce z moimi dwoma kuzynami kuzynką i ja chcemy zrobić serwer tylko oni są w Toruniu a ja w Warszawie i mam takie pytanie że się robi serwer na hamachi i mogę grać ja z moim kuzynem a czy oni mogą wbić bez hamachi na serwer jakimś sposobem czy nie?

Jeżeli nie masz odblokowanych portów w routerze i/lub tworzysz serwer przez hamachi, to bez tego nie wbiją.

Musisz albo odblokować porty, zakładając że wiesz jak to zrobić i masz statyczne ip, albo kazać im pobrać hamachi ;)

Opublikowano

A zna ktoś jakąś stronkę do hostingu serwerów minecraft 1.7.2 non premium tylko żeby była darmowa i nie trzeba było czekać pół dnia na uruchomienie serwa.

Opublikowano

A zna ktoś jakąś stronkę do hostingu serwerów minecraft 1.7.2 non premium tylko żeby była darmowa i nie trzeba było czekać pół dnia na uruchomienie serwa.

To już lepiej grać przez te hamachi. Jeżeli nie jesteś w stanie zapłacić nawet tej złotówki tygodniowo, to raczej nie znajdziesz nic.
Opublikowano

A masz premke lub któryś z twoich kuzynów ma. Bo jest darmowy hosting freeservers.pl

GTX 1050 vs GTX 1050TI

- różnicy ceny - 21%

- różnicy wydajności - 12%

RX 460 2GB vs RX 460 4GB

- różnicy ceny - 17%

- różnicy wydajności - 1-2%

GTX 1050 vs RX 460 2GB

- różnicy ceny - 11%

- różnicy wydajności - 18%

GTX 1050TI vs RX 460 4 GB

- różnicy ceny - 15%

- różnicy wydajności - 20-40%

Opublikowano

Polecam ci TitanAXE płacisz 60gr za 500mb oraz serwer na tydzień

Nie ma takiego hostingu :>

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

A masz premke lub któryś z twoich kuzynów ma. Bo jest darmowy hosting freeservers.pl

Niestety już nie jest taki darmowy.. w zasadzie nigdy nie był. Wiem, że działało to na zasadzie masz mc premium masz serwer za free na zawsze. Serwery uwierzytelniające graczy premium przestały u nich działać. Trzeba zapłacic te 5 zł smsem (sam parę lat temu kupiłem za sms u nich serwer za te pieniądze i serwer mam do tej pory)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...