Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto aktywne a jest ban...

VinD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Juz nie wiem co zrobic... Odzyskalem konto, niby wszystko ok na stronie pisze ze jest Aktywne zrobilem migracje itp... Wchodze do gry a tam pisze ze konto zostalo zablokowane bo narusza warunki uzytkowania.. A na koncie nie bylo grane od 2013r.. Co zrobic ?

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Napisałem i czekam na odpowiedz juz 3 dzien...

Opublikowano

Sory, ale płace to wymagam chyba co nie ? :D A ogolnie czekam juz 3 tydzien bo pisalem tez o inne konto kiedys i nadal nie odpisuja

Opublikowano

combat is dead  suport jest nie profesjonalny,cała gra upada to raczej szybko nie odpiszą

to tak po angielsku widze *_*

combat jest martwy xD!!! gra upada bo twoje spece usuneli? :((( o jak przykro bo usuneli turrety? :(((((((((( autysto głównie przez spece ta gra zaczeła umierac xD!

kiedys ci odpiszą mi odpisali po miesiacu

Opublikowano

autysto głównie przez spece ta gra zaczeła umierac xD!

Powiedziałbym, że spece wyróżniały tą gre, było ciekawiej i może nawet troche ciężej. Teraz to wszystko jest takie monotonne

Opublikowano

spece dawały combatowi co żadna inna gra nie potrafiła dać bo było unikalne usuneli je więc nikt nowy nie chce grać w combata który jest gorszy graficznie i grywalnie nie mówiąc o teksturach i bugach, od nawet takiego warfame dzieli combata kosmos lecą tylko na kupowanie nx więc te serwery i tak są skazane na śmierć,żadni nowi gracze nie chcą grac w coś co nie przyciaga.

najlepiej nawet się nie stara jtego konta odzyskiwać bo nie ma sensu w to grać :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

To ze ty masz nudy na swoim eli pro jak kampisz na gorze na shorcie z jakims gownianym max setem i odciagasz od gry to nie moja wina :) Pograj troche S&D i zobaczysz ze gra ma sens i jest w c**j lepsza od csów i innych gowien :D Combat ma klimat ktorego zaden inny fps nie ma :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...