Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Przez Komputer

rataj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem

Po ostatnim update mam lagi we WarRock

.... nie sa one spowodowane internetem

Kompa mam slabego bo aby 512 ram .....

ale przez update nie mialem lagow podczasz gry

teraz mam lagi jak ktos strzela we mnie

wiecie moze co jest grane

akurat kupilem z gold scorpiony dni leca a nie mam jak grac

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

wyloncz niepotrzebne programy staraj sie niezamulac kompa niewiem co jeszcze ... moze ic do jakiegos sklepu z komputerami zeby ci wyczyscili kompa albo sam go z kuzu wyczysc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Ja mam 2 ramu i mi też zamula żal mi się kiedyś podobał WarRock teraz wole CS-a przynajmniej pogadać można choc NS :<

76561198090890807.png

Opublikowano

Jednym słowem...Jeżeli masz radiówkę, to się zacznij przyzwyczajać, lub zakup sobie szerokopasmówkę, popraw sygnał anteny, zrób formata pieca i używaj Game Booster'a.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Ja tez mam lagi ale nie przez kompa tylko neta -,- komp Amd phenom 9500 Quad-core procesor 4 rdzenie 6 GB ram GeForce 8600 gt a net z orange -,- płyta głowna Asus

7283.png Buys only G1

2942.png

Opublikowano

Przy takim cacku, tym internetem psujesz jego reputację.

Orange i iPlus, to najgorsze gówna. Jak brać neta to z Netia 60zł/m-c +2 stacyjki 120zł/m-c, tak jakoś.

Najlepszym wyborem jest wziąć UPC, to nie jest net, to jest potęga, przy 4MB/s, to samo Netia 4MB/s, jesteś bogiem. + zmienne IP

"Alea iacta est!"

Opublikowano

No wiem ale 120 zł za neta to juz cos a dla mojego miasta nie ma usługi UPC neta tylko kablówka -,- a mam takie pytanie czy jest opcja neti 2 mb's i ile kosztuje utrzymanie lacza tel.

7283.png Buys only G1

2942.png

Opublikowano

Jak nie używasz, a gniazdo masz nie aktywne, to ma powodu brać i płacić za nic.

Jeżeli masz aktywne, to po podłączeniu stacyjki, coś zawsze trzeba płacić, gdzieś ok. 40zł +20zł, kto wiem - nie interesują mnie rozliczenia rachunków netii. - sprawdź na netia.pl

"Alea iacta est!"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kompa podobnego do unibeta a mam taki se net no i jakos nie mam lagów ;p chyba ze cos pobieram np 3 filmy ;P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...