Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karma - Szukam kilka tipów !

opkop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio za czołem grać Karmą na suppie i chciałbym do tej postaci kilka tipów nie mówię że źle nią gram ale chciałbym kilka wskazówek aby grać lepiej :) Dziękuje za każdą pomoc .   

Opublikowano

Co tu dużo mówić, na linii staraj się poke'ować przeciwników(najlepiej przeciwnego adc) ze wzmocnionym Q czyli z R'ką, w TF'ach bardziej skupiaj się na ulti-E bo tarcza jak i movment speed się przyda dla teamu, ulti +W używaj sytuacyjnie jak będziesz chcieć przeżyć bo wtedy przywraca Ci to HP i taka jest głównie filozofia grania Karmą. Na linii starasz się być upierdliwy i poke'ować jak najczęściej, dodatkowo możesz roamować na mida a w tf'ach starasz się pokeować i utrzymać team przy życiu z naciskiem na carry.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja mam 7 lvl karmą grając na supie i  jak grasz np na kogoś z grabem albo jakiegoś supp co może łatwo zainicjować walke no bocie to lepiej sobie odpuścić pokowanie chyba że masz dobre dodge xD  

Osobiście wole maxować E i grać defensywnie, itemki kupować pod tarczę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...