Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebne buty!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na wiosne rozglądam się za jakimiś sneakerami do 350 złociszy to myślę max może być allegro byle legitki, wole adidasy niż nike, szukałbym nmd bo miałem ale rozwaliłem tylko ze w tej cenie może być ciężko. Ogólnie śmigam na czarno/szaro/biało przeważnie więc jakieś dojebane kolorki odpadają. Aha, i nienawidze ''nasranych'' w kroku spodni i moro. To tyle ode mnie, czekam na propozycje!

SNq6Ku7.png

Budowniczy
Opublikowano

nmd raczej nie znajdziesz do 350

moze jakies nitki albo janosiki

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

jordan 1 

nie bardzo.

zelki 3

?

od siebie serdecznie polecam cdg x conv, czarne albo biale, lowy albo high, co wolisz

a zelki 3 to asicsy

no i cdg jest teraz w uj nahajpowane, typiarom sie mokro robi jak widza

Opublikowano

@haker2003

zx flux polecam, czarne z białą podeszwą do 250 zł stoją. Do tego są dobrze przewiewne, noszę 3 msc i wcale nie jebią ;d

mam 1 pare szarych.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

@haker2003

zx flux polecam, czarne z białą podeszwą do 250 zł stoją. Do tego są dobrze przewiewne, noszę 3 msc i wcale nie jebią ;d

mam 1 pare szarych.

jak lubisz taki grungowy klimacik to moze doc martensy? jeszcze jest puma: court star albo standardowo superstary, bo juz rzadko je widze a mimo wszystko fajnie fituja

Opublikowano

@haker2003

mam 1 pare szarych.

jak lubisz taki grungowy klimacik to moze doc martensy? jeszcze jest puma: court star albo standardowo superstary, bo juz rzadko je widze a mimo wszystko fajnie fituja

dzieki cos napewno wybiore.

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Do 300 miales niedawno flyknit racerki jakies na worldboxie

jordan 1 

nie bardzo.

zelki 3

?

od siebie serdecznie polecam cdg x conv, czarne albo biale, lowy albo high, co wolisz

a zelki 3 to asicsy

jordan 1 

nie bardzo.

zelki 3

?

a zelki 3 to asicsy

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...