Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Używanie wspomagaczy nie ma sensu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacznę pewnie kontrowersję ale używałem programy Elobuddy i tylko Elobuddy. (Używam programów wspomagających od 2013r.) Nie używałem wiele addonów tylko humanizer i gank arlet czy coś takiego i podstawowy addon , który pokazuje cd wardy na mapie ( nie pamiętam go wybaczcie). Używałem go na tym koncie od ponad roku. Zawsze z humanizerem bez addonów typu Evadeee.

Wczoraj (06.02.2017) dostałem 3 permanentnego bana w życiu. I wiecie co stwierdziłem ze używanie takich wspomagaczy w 2016 jak i 2017 roku nie ma sensu , ponieważ Riot się bardzo tym zainteresował. Grałem ponad 1 miech bez wspomagaczy i bawiłem się wybornie ta adrenalina ta przyjemność z gry jaką sprawiało mi samodzielne "wyklikanie" innego gracza bez wspomagaczy. 

Niestety Riot nie zapomina i tuż po IP weekendzie na którym sporo zarobiłem i wydałem 20zł na IP boosty odstałem bana znowu. Straciłem ponad 24h życia w ten weekend i 20 zł. Drodzy gracze , bracia informuje ze nie ważne jak się zabezpieczycie i tak istnieje nawet ten 1% szans na wykrycie. A to developer coś spitoli i anticheat nas wykryje. Uwierzcie lepiej spać spokojnie niż się denerwować czy nie dostaniemy od Riot Games E-mailu o informacji o naszym banie. Straciłem już ponad 600 zł na LoL-u nie chwalę się ani żalę ale po prostu daje wam przestrogę przestańcie grać na wspomagaczach i módlcie się że nie dostaniecie bana w ciągu paru miesięcy.                                                                              

Pozdrawiam   

NIESPODZIANKA 

NEW SKIN ⇓⇓⇓

tumblr_n955zxYkWO1qztgoio1_250.gifKatarina BraZZers

Opublikowano

Ameryki nie odkryłeś, nic nowego. Od 2k15 jest wiadome, że banują prędzej czy później, a w twoim przypadku jeszcze dałeś rito zarobić kase. Unlucky.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Na co humanizer do tego co napisales ? I to wiadome jest ze bana dostaniesz moze jutro a moze za miesiac,lamiesz regulamin to musisz sie z tym liczyc.

Opublikowano

Może gdyby nie drama z Nitro to by nie było aż tak popularne i rito dalej by miało wyjebkę. A tak od siebie dodam że też mam 3 bany i teraz jadę już na czysto

210119.gif

Opublikowano

Witam zacznę pewnie kontrowersję ale używałem programy Elobuddy i tylko Elobuddy. (Używam programów wspomagających od 2013r.) Nie używałem wiele addonów tylko humanizer i gank arlet czy coś takiego i podstawowy addon , który pokazuje cd wardy na mapie ( nie pamiętam go wybaczcie). Używałem go na tym koncie od ponad roku. Zawsze z humanizerem bez addonów typu Evadeee.

Wczoraj (06.02.2017) dostałem 3 permanentnego bana w życiu. I wiecie co stwierdziłem ze używanie takich wspomagaczy w 2016 jak i 2017 roku nie ma sensu , ponieważ Riot się bardzo tym zainteresował. Grałem ponad 1 miech bez wspomagaczy i bawiłem się wybornie ta adrenalina ta przyjemność z gry jaką sprawiało mi samodzielne "wyklikanie" innego gracza bez wspomagaczy. 

Niestety Riot nie zapomina i tuż po IP weekendzie na którym sporo zarobiłem i wydałem 20zł na IP boosty odstałem bana znowu. Straciłem ponad 24h życia w ten weekend i 20 zł. Drodzy gracze , bracia informuje ze nie ważne jak się zabezpieczycie i tak istnieje nawet ten 1% szans na wykrycie. A to developer coś spitoli i anticheat nas wykryje. Uwierzcie lepiej spać spokojnie niż się denerwować czy nie dostaniemy od Riot Games E-mailu o informacji o naszym banie. Straciłem już ponad 600 zł na LoL-u nie chwalę się ani żalę ale po prostu daje wam przestrogę przestańcie grać na wspomagaczach i módlcie się że nie dostaniecie bana w ciągu paru miesięcy.                                                                              

Pozdrawiam   

2017 rok, a ludzie ciągle grają na mainach xD Mam kilkaset zcracowanych kont, na wielu mam ponad 100 postaci i 4 strony na runy. Konto zbanowane? Jaka szkoda, mam jeszcze 399 xD

Opublikowano

Pozdrawiam   

2017 rok, a ludzie ciągle grają na mainach xD Mam kilkaset zcracowanych kont, na wielu mam ponad 100 postaci i 4 strony na runy. Konto zbanowane? Jaka szkoda, mam jeszcze 399 xD

Nie no spoko fajnie i w ogóle, ale osobiście mnie to już nudzi granie na kontach scrackowanych, pamiętam jak przed banem z 4.2 miałem swojego maina na którego zapracowałem grając w tą grę kilka lat, dużo postaci jak i skinów, konto które naprawdę było warte i było moje i tylko moje, wchodziłem na LoL'a to znajomi pisali do mnie czy lecimy na duoQ a nie czy na tym koncie to Ja siedzę. Osobiście raczej zaprzestanę w tą grę w ogóle grać bo zwyczajnie po sześciu sezonach już mnie ta gra nudzi a jak patrzę w jaką stronę idzie pod względem itemów, balansu postaci itp to stwierdzam że kiedyś naprawdę w tą grę grało się przyjemniej i generalnie było lepiej.

Również pozdrawiam - Janek

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Może gdyby nie drama z Nitro to by nie było aż tak popularne i rito dalej by miało wyjebkę. A tak od siebie dodam że też mam 3 bany i teraz jadę już na czysto

Drama nitro zainteresowała głównie polskie community, a skrypty używane są przez różne narodowości, więc nie miało to moim zdaniem aż tak dużego wpływu na zainteresowanie RIOT'u

Pozdrawiam   

Imo jest dużo większa satysfakcja z gry, kiedy gra się na własnym koncie, szczególnie, jeżeli na friend liście ma się dobrych znajomych, którzy wiedzą, że to Ty kryjesz się pod tym nickiem i nie muszą zgadywać na którym koncie akurat grasz : >

giphy.gif

Opublikowano

nie wiem jak to robicie ale ja nadal bana nie mam a z rok bedzie gry

gra bez wpomagaczy nie ma sensu :v

Opublikowano

Nie wiem jak to robicie, ale ja to już gram od 15 sezonów na skryptach na full odpale i wciąż bez bana kappa

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

No jak się nawet 1 fraga bez cheatów nie potrafi zdobyć. To nawet granie w tę grę nie ma sensu

210119.gif

Opublikowano

Ameryki nie odkryłeś z banami trzeba się liczyć, dlatego ja na mainie gram od zawsze na czysto. Nie ważne jakich humanizerów i ustawień użyjesz, jeżeli nie masz szczęścia to i tak wyłapiesz bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...