Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kredyt pytanie

Shokei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,może to nie zbyt dobre miejsce na tego typu temat ale z reguły wiem że dostanę tu odpowiedź. A więc chcę wziąść kredyt 10000 tys zł tylko mam problem tzn, pracuje rok potem pracodawca mnie wysyła na bezrobocie na pół roku i znowu zatrudnia... No i teraz jestem na bezrobociu tzn pracuje tylko nie mam umowy i potrzebuje kredytu 10000 tys zł dodam że nie jestem notowany w żadnych BIK czy KRS czy innych systemach...

I tu moje pytanie czy jakaś instytucja finansowa udziela takich kredytów? Nie interesują mnie żadne providenty i tego typu parabanki... Gdzie pożyczamy 10 a oddajemy 20tys...

Będę wdzięczny jeśli ktoś coś wie na ten temat.

Opublikowano

Legalnie żadna, więc nie dostaniesz nigdzie. Po problemie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Pracujesz bez umowy, więc tak jakbyś nie pracował.

Poza tym nawet gdybyś miał legalną pracę to o 10 milionów kredytu będzie ciężko (10000 tys to 10 milionów).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chyba się chłopak pomylił i dopisał za dużo zer przed tysiącami albo niepotrzebnie tysiące z tyloma zerami. ;) 

Tak prawdę mówiąc ma ZEROWĄ zdolność kredytową, praktycznie żadnej zdolności kredytowej, nie mówiąc o historii kredytowej nawet by dostać 1000 zł w banku na kredyt.    

Może bank udzielił y pod zastaw mieszkania, gruntów czy jakiejkolwiek nieruchomości która do niego należy.  

Zresztą jest na bezrobociu i oni udzielają kredytów na rozwój własnej działalności gospodarczej dla bezrobotnych. 

Opublikowano

Chyba się chłopak pomylił i dopisał za dużo zer przed tysiącami albo niepotrzebnie tysiące z tyloma zerami. ;)

Tak prawdę mówiąc ma ZEROWĄ zdolność kredytową, praktycznie żadnej zdolności kredytowej, nie mówiąc o historii kredytowej nawet by dostać 1000 zł w banku na kredyt.    

Może bank udzielił y pod zastaw mieszkania, gruntów czy jakiejkolwiek nieruchomości która do niego należy.  

Zresztą jest na bezrobociu i oni udzielają kredytów na rozwój własnej działalności gospodarczej dla bezrobotnych. 

Przypadkiem takich kredytów nie trzeba udokumentować (na co przeznaczyłeś środki)?

Opublikowano

To już jego problem jak to zrobi, przeciez liczy na łatwe pieniądze nie należące do niego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...