Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee sin i jego energia

By ZeNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie od dziś trenuje Lee sina na smurf koncie i mam problem bo po użyciu samego q wskoczeniu na nim to już na e nie starcza energii. Czy to wina poziomu i braku masterek? Oglądając "montage Lee" ziomki robią całe combo w sekunde i mają energie a ja nie mogę :|.

4521609.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o energię w runach to nie sądzę , że ktoś w ogóle to gra.

Same. Nie mam problemu do wykonania całego combo.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Panie i panowie nie napisałem tego tematu żeby otrzymać odpowiedzi które zadałem w pytaniu :|. Poza tym o "runki" nie zapytałem lecz o masterki,  czytanie ze zrozumieniem się kłania. Używając q i ponownego q również napisałem więc w jaki sposób mam przed wskoczeniem zrobić auto hit skoro ktoś jest oddalony ode mnie.. Masakra to forum się zatacza, a osoby odpowiadające poziom swój przedstawiają w bardzo śmieszny sposób.. PYTANIE TYCZYŁO JEDNEJ ŚMIESZNEJ ENERGI PRZY UŻYCIU q + q ( zeby doskoczyć ) i e żeby spowolnić bo przecież AA nie zrobie na postaci która jest np. SINGEDEM. Mam nadzieje że z punktów będziecie się cieszyć ^>^

4521609.png

Opublikowano

Nie ma żadnych masterek, które przyspieszają regenerację energii.

bo po użyciu samego q wskoczeniu na nim to już na e nie starcza energii.

Niemożliwe. Dwie aktywacje q kosztują łącznie 80 energii, pierwsze e kosztuje 50, co łącznie daje nam 130. Lee sin dysponuje 200 punktami energii.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...