Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe zbroje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem otóż ściągnąłem sobie zbroje, dodałem Ikony, podmieniłem pliki w pc, pc2, root oraz dodałem wpisy do item_list, item_proto oraz Icon. Może mi ktoś objaśnić z jakiej racji wpisuje ID dodanej zbroi i po mimo dodanych ikon wciąż nie ma ich w eq a nawet nie moge na nią najechać myszką? (zajmuje miejsce w EQ)

z góry dzięki!

Opublikowano

Nie wiem, mogę sprawdzić ale wydaje mi się, że jeśli zbroja przywołuje się po komendzie /i 49000 przykładowo oraz zajmuje miejsce w EQ, tzn że ona jest, żyje i ma się no w sumie niezbyt dobrze

Opublikowano
SYSERR: Feb  7 17:13:57 :: pid_init: 
Start of pid: 1649

SYSERR: Feb  7 17:13:57 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'account.string' doesn't exist (query: SELECT name, text FROM string errno: 1146

edit: jeśli w folderze nie ma plików GR2, powinno to działać?
Opublikowano

SYSERR: Feb 7 17:13:57 :: pid_init:

SYSERR: Feb 7 17:13:57 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'account.string' doesn't exist (query: SELECT name, text FROM string errno: 1146

jak gr2 to model... xD

BxFcm1v.gif

Opublikowano

SYSERR: Feb 7 17:13:57 :: pid_init:

SYSERR: Feb 7 17:13:57 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'account.string' doesn't exist (query: SELECT name, text FROM string errno: 1146

jak gr2 to model... xD

czyli podsumowując, co trzeba zrobić?  

Opublikowano

Hmmm.. no pewnie wgrać model zbrojki do klienta XDD?
Jak chcesz widziec zbrojke skoro nie masz wgranego jej modelu? Na yt masz poradniki jak to zrobić, pooglądaj i bedziesz umiał :).

Chyba, że się tu teraz nie rozumiemy i wszystko masz ładnie cacy wgrane...

Opublikowano

Czyli mozna stworzyć samemu ten plik tak? Wiesz, dopiero zacząłem bawić sie w to 3 tygodnie temu i dość szybko chłonę ale jeszcze dużo rzeczy nie jest dla mnie jasne.

Mówiąc dokładnie... w folderze gdzie ściągnąłem zbrojke są tylko pliki o ile dobrze pamietam dds czy dbs(?, nie pamietam) bez tych gr2, czyli z tego co podsumowałem z Waszych odpowiedzi, zbroje są prawidłowo wgrane aczkolwiek nie ma ich modeli, tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...