Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dominik148
Opublikowano

Oczywiście ze tak :v

Jeśli nie masz $ to postaraj się o licencje NPL.

Opublikowano

Drogi kolega tsa ci nie zamkną, lecz trawi, na Gray listę co będzie oznaczać, że przy połączeniu ze serwerem otrzymasz, notkę, iż serwer korzysta z nielegalnie licencji.

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Drogi kolega tsa ci nie zamkną, lecz trawi, na Gray listę co będzie oznaczać, że przy połączeniu ze serwerem otrzymasz, notkę, iż serwer korzysta z nielegalnie licencji.

A potem na black listę i już nikt się nie połączy. 

Opublikowano

Nie wiem po jaką cholerę ludzie pchają się w te licki cracki przecież wystarczy zrobić stronkę na wordpresie trochę tam cos popisać , napisać do nich o NPL i przyznają bez problemu ..

Lepsze już takie rozwiązanie niż crack ...

Opublikowano

Otrzymasz raz na jakiś czas upomnienie od Tsa,że używasz takiej licki ale nie daje gwarancji że ci nie zamkną najlepsze jest rozwiązanie tak kolega wyżej napisał 

Nie wiem po jaką cholerę ludzie pchają się w te licki cracki przecież wystarczy zrobić stronkę na wordpresie trochę tam cos popisać , napisać do nich o NPL i przyznają bez problemu ..

Lepsze już takie rozwiązanie niż crack ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...