Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vBlack7331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otórz zauważyłem że wiele początkujących serwerów minecraft ma problem z edytowaniem pluginow dlatego stworzylem ten poradnik

Zacznijmy od tego po co komu edytowac plugin??! Są 2 powody

Między innymi dlatego że niektórych rzeczy nie da sie zkonfigurowac w configu a także dlatego że mogą być w nick "backdoory"

A więc zacznijmy od pobrania pluginu ze strony :asd - plik jest w .jar wiec nie bedzie zadnych wirusów 

2 krokiem jest uruchomienie go i wybranie pluginu ;)

3 Potem przechodzimy do edycji

To na tyle mysle ze poradnik sie komus przyda :)

Opublikowano

Witam

Otórz zauważyłem że wiele początkujących serwerów minecraft ma problem z edytowaniem pluginow dlatego stworzylem ten poradnik

Między innymi dlatego że niektórych rzeczy nie da sie zkonfigurowac w configu a także dlatego że mogą być w nick "backdoory"

A więc zacznijmy od pobrania pluginu ze strony : asd - plik jest w .jar wiec nie bedzie zadnych wirusów 

Ale w czym to ma pomóc???? Nie rozumiem... Jeżeli ktoś zna jave i chce zedytować plugin, to raczej wie jak to zrobić, a to co ty tutaj opisałeś, to poradnik w zasadzie dla nikogo nie przydatny i bez żadnej treści.

To tak jak napisać poradnik dla zdającego maturę, żeby poszedł się pouczył i zdał maturę ....

Opublikowano

Aha i to wszystko  na ten temat nie dałeś nawet skanu pliku ani żadnych ss jak co zrobić te dzieci się  w tym nie połapią.

Plik jest w .jar wiec nie wiem po co skan

Witam

A więc zacznijmy od pobrania pluginu ze strony :asd - plik jest w .jar wiec nie bedzie zadnych wirusów 

Ale w czym to ma pomóc???? Nie rozumiem... Jeżeli ktoś zna jave i chce zedytować plugin, to raczej wie jak to zrobić, a to co ty tutaj opisałeś, to poradnik w zasadzie dla nikogo nie przydatny i bez żadnej treści.

To tak jak napisać poradnik dla zdającego maturę, żeby poszedł się pouczył i zdał maturę ....

"Jezeli ktos zna jave i raczej wie jak to zrobic" - Uwaznie czytaj jest to poradnik dla osob poczatkujacych

Plik nie jest az tak skomplikowany zeby sie nie polapal... Dla nikogo nie przydatny? nie wydaj mi sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...