Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Project Ozone

Pahenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj chciałem uruchomić sobie paczke modów z curse "Project Ozone" lecz za każdym razem gdy uruchamiam znika launcher na około 5 sek i pojawia mi się błąd:

[22:13:10] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[22:13:10] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[22:13:10] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[22:13:10] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.99.40.1614 for Minecraft 1.7.10 loading
[22:13:10] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot 64-Bit Server VM, version 1.8.0_25, running on Windows 10:amd64:10.0, installed at C:\Users\cenzura\OneDrive\Dokumenty\Curse\Minecraft\Install\runtime\jre-x64\1.8.0_25
[22:13:10] [main/INFO] [FML]: [AppEng] Core Init
[22:13:10] [main/WARN] [FML]: The coremod aroma1997.core.coremod.CoreMod does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft
[22:13:10] [main/WARN] [FML]: The coremod codechicken.core.launch.CodeChickenCorePlugin does not have a MCVersion annotation, it may cause issues with this version of Minecraft

Opublikowano

Czysty Minecraft działa normalnie? To jest premium, czy pirat?

Czysty MC działa normalnie.

jest to premium.

PS. Dodam że nie miałem nigdy wcześniej problemu z tą paczką modów

Opublikowano

jest to premium.

Spróbuj całkowicie ją zreinstalować.(wywal .minecraft i z tego co wiem curse trzyma gdzieś lokalnie też pobrane paczki)

Opublikowano

jest to premium.

Spróbuj całkowicie ją zreinstalować.(wywal .minecraft i z tego co wiem curse trzyma gdzieś lokalnie też pobrane paczki)

robiłem tak nadal nic, nawet znajomy wysyłał mi cały plik z project ozone też nie pomagało (a mu działa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...