Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM/SS] Ukazała się kolejna nowa profesja: Wojownik Soul!

Someya

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Nono, zapowiada się fantastycznie czary mi sie bardzo podobają,ale po co znowu nowe profesje w tym metinie robią? Wystarczyły by 4  ;/ A są już 5 i teraz pewnie 6 :)

Opublikowano

Ciekaw jestem co daje umiejętność pasywna, rzut mieczem według mnie jest najgorszym skilem z całego metina, ale to subiektywna opinia, po prostu mi się nie podoba

Opublikowano

Ciekawe jak wyjdzie w praktyce. :D 

My też jesteśmy ciekawi ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Ciekaw jestem co daje umiejętność pasywna, rzut mieczem według mnie jest najgorszym skilem z całego metina, ale to subiektywna opinia, po prostu mi się nie podoba

Jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy. Planujemy na początku stworzyć wszystkie nowe profesje, a następnie narzucać im odpowiednie bonusy razem z balansem klas. 

Ale może macie już teraz jakieś pomysły? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Jeżeli kilku osobom się jeszcze ten rzut nie spodoba, to pokombinujemy z teksturami :)

Opublikowano

Ciekawe jak wyjdzie w praktyce. :D 

My też jesteśmy ciekawi ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Jeszcze się nad tym nie zastanawialiśmy. Planujemy na początku stworzyć wszystkie nowe profesje, a następnie narzucać im odpowiednie bonusy razem z balansem klas. 

Ale może macie już teraz jakieś pomysły? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

Jeżeli kilku osobom się jeszcze ten rzut nie spodoba, to pokombinujemy z teksturami :)

Chodzi tu o sprawy nie tylko wizualne, ale także i techniczne, niestety nie wiem czy naprawdę tak jest, ale skill sprawia wrażenie, że zbyt długo się go wykonuje i nie koniecznie łatwo się nim trafia.

Myślę, że ciekawym rozwiązaniem byłoby dodanie czegoś na styl silnego ciała tylko z innymi atrybutami np. punkty życia (może z dodaniem punktów siły(?)), zdjęcie negatywnych efektów tj. trucie itp.

Opublikowano

Wygląda to ciekawie, ale bardziej zastanawia mnie jak będą wyglądać pvp między tymi wszystkimi klasami. Mam nadzieję, że gdy już ukończycie pracę nad każdą to zrobicie taką jakby wojnę, czy ustawkę, w której będziemy mogli zobaczyć jak się to prezentuje w akcji. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...