Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam PluginMakera!

us3rn0tf0und

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , szukam osoby , która zrobiła by kilka pluginów na mój serwer.

Potrzebuje :

RandomTP

AUTOMSG

KOMENDY VIP ETC. Z CONFIGIEM

Mini AntyBot [Po każdym połączeniu kolejny gracz musi odczekac 5 sek, lub kolejkę] 

................................

Płacę PSC! ew. SmS

Proszę pisać poniżej lub pw.

Tylko bez backdorów :D !

To już się nie zajmujesz skryptami, PW coś tam małego napisze :)

Opublikowano

Od razu ostrzegam - nie bierz od Hammera. Zwykły oszust, krętacz, najprostszych rzeczy nie potrafi zrobić.

Osobiście mnie możesz wykreślić, nie przyjmuje płatności PSC + nie tak mało. Cenię swój czas.

Za takie coś dzieciaku to spokojnie możesz mieć sprawę w sądzie, a twoi rodzice zapłacą grube pieniądze. Nigdy nikogo nie oszukałem, a jak jeszcze raz tak napiszesz to spotkamy się w sądzie, dostanę kasę i będziesz miał kuratora. Twoje dane już mam.

To nie u mnie ludzie ciąglę piszą, że zostali przez ciebie oszukani. Mam spore doświadczenie i przestań kłamać, bo naprawdę nie będę się cackał z takimi jak ty.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Od razu ostrzegam - nie bierz od Hammera. Zwykły oszust, krętacz, najprostszych rzeczy nie potrafi zrobić.

Osobiście mnie możesz wykreślić, nie przyjmuje płatności PSC + nie tak mało. Cenię swój czas.

Za takie coś dzieciaku to spokojnie możesz mieć sprawę w sądzie, a twoi rodzice zapłacą grube pieniądze. Nigdy nikogo nie oszukałem, a jak jeszcze raz tak napiszesz to spotkamy się w sądzie, dostanę kasę i będziesz miał kuratora. Twoje dane już mam.

Ośmieszasz się Hammer coraz bardziej, już drugi raz mnie sądem straszysz. Czekam na to wezwanie do sądu, naprawdę z chęcią popatrzę jak przegrywasz i tracisz pieniądze za rozprawę. 

Co za banał, sądem straszyło się w 2010, nie dziś, co ty - zacofany jakiś?

Nadal nie potrafisz zrobić nic innego oprócz castle które masz skradzione z c**j wie skąd? "Programista na zlecenie" z ukradzionymi gotowcami czy kij go wie skąd ty to masz xD

PS: Już zapierdalam adwokata szukać!

ee4ade7a27f5d0b69fcae336934855f2.png

Twój nick mówi totalne 100% o Tobie! :D

@Edit

Nikt nigdy nie został przeze mnie oszukany, łapiesz się nieprawdziwych faktów nie znając całej prawdy - zresztą widać jak to było u mnie w temacie, ktoś się tam pruł bo nie doczytał regulaminu zleceń - A TY WKRACZASZ i potwierdzasz że nawet tego nie czytasz, ktoś mnie hejtuje - o k***a trzeba mu pomóc. Jesteś nikim innym jak zawistnym dzieciakiem z problemami z postrzeganiem świata i IQ na poziomie -2^9999

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Ośmieszasz się Hammer coraz bardziej, już drugi raz mnie sądem straszysz. Czekam na to wezwanie do sądu, naprawdę z chęcią popatrzę jak przegrywasz i tracisz pieniądze za rozprawę. 

Już wiem skąd masz ten nick, młotku. Nadal nie potrafisz zrobić nic innego oprócz castle które masz skradzione z c**j wie skąd? "Programista na zlecenie" z ukradzionymi gotowcami czy kij go wie skąd ty to masz xD

Nigdy wcześniej cię sądem nie straszyłem. Poza tym to nie straszenie, a uświadomienie cię, że to co robisz jest karalne. W takim razie na dniach sprawa trafia na policję, potem dalej.

Może skomentujesz swój stary nick, xVacuum, co? Co za hipokryta...

4L0M4l0.png

Opublikowano

Już wiem skąd masz ten nick, młotku. Nadal nie potrafisz zrobić nic innego oprócz castle które masz skradzione z c**j wie skąd? "Programista na zlecenie" z ukradzionymi gotowcami czy kij go wie skąd ty to masz xD

Nigdy wcześniej cię sądem nie straszyłem. Poza tym to nie straszenie, a uświadomienie cię, że to co robisz jest karalne. W takim razie na dniach sprawa trafia na policję, potem dalej.

Sam mnie chciałeś naciągnąć na Twoje gotowe już castle, pamiętasz? ;) 

Może skomentujesz swój stary nick,

I to potwierdza jakim ignorantem jesteś. 

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Sam mnie chciałeś naciągnąć na Twoje gotowe już castle, pamiętasz? ;)

Może skomentujesz swój stary nick,

I to potwierdza jakim ignorantem jesteś. 

Nie, napisałem dokładnie, że mogę napisać od 0 dla ciebie. Sprawa trafia na policję i tyle.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL

Jestes zwyklym oszusta i kretaczem, tak jak adam poweidzial, mam nadzieje ze pamietasz jak pisales o kamciu i o nas :)

Moje dane tez masz, jesli nie bedziesz mial nowego adresu, daj znac podam Ci na privie abys mnie mogl pozwac.

@ScoreBoard

Zaden szanujacy sie programista nie zrobi Ci za taka cene dobrego pluginu :p

<18:17:02> "MarmarukHD" został zablokowany permanentnie na serwerze przez "Otek" (Teamspeak przeznaczony dla ludzi.)

Opublikowano

@HAMMERxPL

Jestes zwyklym oszusta i kretaczem, tak jak adam poweidzial, mam nadzieje ze pamietasz jak pisales o kamciu i o nas :)

Moje dane tez masz, jesli nie bedziesz mial nowego adresu, daj znac podam Ci na privie abys mnie mogl pozwac.

@ScoreBoard

Zaden szanujacy sie programista nie zrobi Ci za taka cene dobrego pluginu :p

Nawet nie wiem kim jesteś, udowodnij, że oszukałem choć 1 osobę, albo w jakikolwiek sposób zrobiłem coś złego. Kamcio kryje oszustów to prawdopodobnie sam nim jest, nic więcej nie napisałem. Najpierw Adam zostanie pozwany, za to co napisałeś będzie ostrzejszy wyrok i tyle. Nie obchodzi mnie nic innego.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie obrażam tu nikogo , ale Hammer , za co ty go pozwiesz ?

Art. 190a § 2 – podszywanie się pod inną osobę, fałszywe profile,
Art. 202 kk – dot. treści pedofilskich,
Art. 256 kk – ekstremizm polityczny – treści faszystowskie,
Art. 267 § 1 kk – nieuprawnione uzyskanie informacji (hacking),
Art. 267 § 2 kk – podsłuch komputerowy (sniffing),
Art. 268 § 2 kk – udaremnienie uzyskania informacji,
Art. 268a kk – udaremnienie dostępu do danych informatycznych,
Art. 269 § 1 i 2 kk – sabotaż komputerowy,
Art. 269a kk – rozpowszechnianie złośliwych programów oraz cracking,
Art. 269b kk – tzw. „narzędzia hacker’skie”,
Art. 271 kk – handel fikcyjnymi kosztami,
Art. 286 kk – oszustwo popełniane za pośrednictwem Internetu,
Art. 287 kk – oszustwo komputerowe.

Opublikowano

Nie obrażam tu nikogo , ale Hammer , za co ty go pozwiesz ?

Art. 190a § 2 – podszywanie się pod inną osobę, fałszywe profile,

Art. 202 kk – dot. treści pedofilskich,

Art. 256 kk – ekstremizm polityczny – treści faszystowskie,

Art. 267 § 1 kk – nieuprawnione uzyskanie informacji (hacking),

Art. 267 § 2 kk – podsłuch komputerowy (sniffing),

Art. 268 § 2 kk – udaremnienie uzyskania informacji,

Art. 268a kk – udaremnienie dostępu do danych informatycznych,

Art. 269 § 1 i 2 kk – sabotaż komputerowy,

Art. 269a kk – rozpowszechnianie złośliwych programów oraz cracking,

Art. 269b kk – tzw. „narzędzia hacker’skie”,

Art. 271 kk – handel fikcyjnymi kosztami,

Art. 286 kk – oszustwo popełniane za pośrednictwem Internetu,

Art. 287 kk – oszustwo komputerowe.

Przestępstwo zniesławienia z art. 212 § 1 k.k., do tego podżeganie.

Napisałem na PW odnośnie pluginu.

4L0M4l0.png

Opublikowano

" Halo halo bagiety, prosze przyjechać na mpcforum - tu so pszestempcy. "
Tak serio - @HAMMERxPL naprawde niezły koleś z Ciebie, skoro straszysz innych jakimś durnym sądem czy policją. Weź Ty się zabierz za porządne rzeczy bo jako bierny obserwator słysze już któryś raz o Tobie że ssiesz, tak jak Adam napisał w 1 poście. 
Jedyne co możesz zrobić to drzeć twarz jak to robisz dotychczas i psuć sobie jeszcze bardziej opinie.
Do tych bardziej inteligętnych chcących pchać się w takie gównoburze - Nie nabijajcie sobie postów bo w koncu wparuje ktoś ze stołka i usunie wszystko w cholere, jeszcze warny polecą jak magik z 10 piętra.
#antywarn
@ScoreBoard polecam Ci Adama. Słysze już którys raz dobre słowa o tym panu, wątpie by były bezpodstawne.

Opublikowano

" Halo halo bagiety, prosze przyjechać na mpcforum - tu so pszestempcy. "

Tak serio - @HAMMERxPL naprawde niezły koleś z Ciebie, skoro straszysz innych jakimś durnym sądem czy policją. Weź Ty się zabierz za porządne rzeczy bo jako bierny obserwator słysze już któryś raz o Tobie że ssiesz, tak jak Adam napisał w 1 poście. 

Jedyne co możesz zrobić to drzeć twarz jak to robisz dotychczas i psuć sobie jeszcze bardziej opinie.

Do tych bardziej inteligętnych chcących pchać się w takie gównoburze - Nie nabijajcie sobie postów bo w koncu wparuje ktoś ze stołka i usunie wszystko w cholere, jeszcze warny polecą jak magik z 10 piętra.

#antywarn

@ScoreBoard polecam Ci Adama. Słysze już którys raz dobre słowa o tym panu, wątpie by były bezpodstawne.

Tutaj naprawdę nie ma nic śmiesznego. ;) To co robi ten człowiek jest karalne i będą wyciągnięte konsekwencje. Jedyne co usłyszysz to publiczne przeprosiny ze strony Adama, bo tego między innymi będę oczekiwał po zakończonej sprawie. Mam największy serwer PVP w Polsce, moje pluginy są bardzo dobrej jakości, więc nie pisz, że "ssę".  :)

To Adam jest tym, który oszukuje, przeczytaj dokładnie jego temat. 

@ScoreBoard Odpisz na PW i opisz dokładnie plugin, który chcesz.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Hammer programista xD

To ma być żart? Jeszcze nie dawno pisałeś do wszystkich o pluginy XDDD

Zdecydowanie na nie. 0 profesjonalizmu, kolega obraża wszystkich, bo twierdzi, że "jego zlecenie jest easy do napisania" :)

@topic

Zgłaszam się :)
WWW: http://mikigal.pl

Prezentacja: http://www.mpcforum.pl/topic/1598519-zostan%C4%99-programist%C4%85technkiem/#entry13470567

sygnatura_mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...