Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rage Fighter socket pod PVP

haymaker88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeżeli było to przepraszam ale nic nie znalazłem. Gram na prywatnym serwerze FUN. Posiadam Fist Mastera i potrzebuje pomocy. Jak powinien wygladac set 5xsocket pod pvp? Tzn w co jakie seedy wbic. Nie znam sie na tym za bardzo wiec licze na pomoc bardziej doswiadczonych. Z gory dziekuje

Opublikowano

Z tego co się orientuję to RF nie ma socketów. Chyba że coś się zmieniło od nowszych sezonów i Phoenix Soul Set jednak ma sockety..? Wiem że niektóre prywaty tak robią że "niby" są sockety w RFowym secie ale oficjalnie nie ma moim zdaniem.

Opublikowano

Na nowych sezonach sa sety Bloodangel Darkangel ktore posiadaja socket dlatego pytam ale widze ze nie ma mi kto pomoc :)

Na jakim konkretnie serwerze grasz?

Opublikowano

blood i dark angel nie mają oficjalnie socketów

masz tu grafike socketowego geara http://i.imgur.com/paLc3EX.jpg problem z takim gearem jest taki ,ze się go za bardzo nie dodaje bo rf i bez tego stwarza problemy :D

gear 

Health increase 38
Maximum Life increase 8%
Damage reflection 9%
Block rating increase 14%
Automatic Life recovery increase 20
Bonus Maximum HP +29

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...