Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osób do nagrywania/streamowania

raster22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.
Plan jest taki. Najpierw zbieramy dość zgrany team gdzie każdy nagrywa na yt albo streamuje.
Kto jak chce. I np nagrywamy także turnieje itd. Gralibyśmy pod Teamem Brave Eagle.Logo itd jest.
I oczywiście challange premade 5 wbija na flaxach diamond do konca sezonu. Czemu taki pomysł ?
1.Na Yt nie ma challange z flaxami. Są np że z brązu do chall ale solo/duo a nie flax. Więc to coś nowego na twitch/YT
2.5 kamerek, to tak samo cos nowego.
3.Na forach itd pisalibyśmy o pięciu kamerkach i na pewno to przyciągnie uwagę ludzi.
4.Gdyby np 3 osoby nagle streamowalo na twitch i na początku byłoby [brave Eagle] na pewno też przyciągnie uwagę.
5.5 osób działalo by na YT/Twitch. W swoim imieniu oczywiście ale jako członek Teamu Brave Eagle i automatycznie przez to że ja np zajmuje się YT a
ktoś Twitchem jest większy rozgłos. Czyli takie drzewko gdzie każdy korzysta. Chętnych zapraszam na PW

Zapowiedź:

https://www.youtube.com/watch?v=vkDytyjNbT8

Opublikowano

Jesli bys mi pomogl ogarnac techniczna strone moglbym sprobowac poniewaz w sumie raz wlaczylem stream i nie wiem czy to kwestia mojego internetu czy zlych ustawien

u1lc.png
Opublikowano

Diament na flex to byscie wbili w jednym miesiacu, ale granie w 5 to jest samobojstwo na flexq. Po pierwsze patrzac na twoj post czy filmik raczej jestes amatorem z duzymi oczekiwaniami, nie spodziewaj sie, ze znajdziesz nagle duza ogladalnosc bo lol to lol w koncu wybic sie na czymkolwiek graniczy z cudem (lub pokazaniem cyckow)

Czemu granie w 5 to zly pomysl? Spotykasz duzo smurfow, boosterow, lub zgrane teamy po prostu, a matchmaking tam jest mocno zjebany, grajac solo nawet d5 czy platyniarze do challa wychodza i nawet nie ma jeszcze capu w nim. Uczestniczenie w czyms takim to czysta zabawa, ale jeszcze potrzeba do tego checi, a jesli chcielibyscie grac na powaznie to tym bardziej byloby to nie do ogladania. Ogladanie tryhardujacych goldow nawet nie jest smieszne. Oczywiscie nie zniechecam, powodzenia z projektem, po prostu przedstawilem ci bariery z ktorymi bedziesz musial sobie poradzic.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...