Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia E3 caly czas sie resetuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 dni temu chcialem sobie pograc w gierke na telefonie i telefon sie zawiesil nie moglem nic zrobic wiec go zresetowalem przytrzymujac vol+ i przycisk power i od tamtej pory telefon nieustannie sie resetuje. Czytalem w internecie zeby sprobowac naprawiac przez roznego rodzaju programy ale jest pewien problem, do kazdej opcji wymagany byl przycisk vol- ktory mi od jakiegos czasu nie dziala nawet jak mocniej sprobuje nacisnac czy cos. Gwarancja mi sie juz skonczyla. Idzie to jakos samemu naprawic? 

Opublikowano

To oddaj komuś kto potrafi, ciężko było chwilę pomyśleć ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To oddaj komuś kto potrafi, ciężko było chwilę pomyśleć ? 

To może pomóż koledze, skoro jesteś taką znawcą, a nie odsyłasz go do warsztatu? Może samemu chcę spróbować to naprawić. Nie dałeś mu żadnej podpowiedzi. Fajne nabijanie postów.

Opublikowano

W czym pomóc? W rozebraniu e3 i może punkt po punkcie mu napisać co ma robić ?

Nie jestem na forum od pisania tutoriali jak rozkręcić telefon, by stracić czas na bezsensowne pisanie. Jeśli potrafił wcześniej rozkręcić to i sam będzie może potrafił naprawić. Wystarczy rozkręcić i wyczyścić albo WYMIENIĆ bo styki są nie do naprawienia. 

A dlaczego ty nie ruszysz siei nie napiszesz jak ma to zrobić, załatw sobei telefon E3, i napisz mu instrukcję jak ma rozkręcić telefon i wymienić taśmę. 

Człowieku, śmieszny jesteś bo sam niemasz pojęcia co mówisz.  Telefon jest skręcany z kilkunastoma śrubkami, do tego trzeba go umiejętnie rozebrać by nie uszkodzić we właściwej kolejności, jak nie będzie potrafił delikatnie  wymieć taśmy przycisków na płycie głównej to już będzie jego problem jak spieprzy telefon bo mu żal wydać na serwis ( 20-40 zł taśma przycisków + koszty serwisu ) . 

Opublikowano

Nie wiem, pytaj sie sam w serwisie. Każdy ma swoje ceny. Lepiej kup używaną. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...