Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na prawdziwy survival

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Pisze ten temat aby zapytać was o pomysł na serwer Survival.

Nagle w nocy naszedł mnie pomysł aby zrobić prawdziwy serwer survival! Do rzeczy: Były by tam Super owe biomy? Skąd? Miałbym zamiar kupić plugin EpicWorldGenerator + EpicNetherGenerator. Te 2 pluginy same kosztują 55USD(200ZŁ nwm nie znam się.) Byłyby także frakcje ale nie FunnyGuilds czy jakieś inne tylko Prawdziwe frakcje typ. Factions. Drop? No oczywiście że ze sto.. Rud! Na serwerze byłyby pracę za które co 45 min dostawalibyśmy $$ za pracę np. Drwal(Ścinawka drewna). Miałbym zamiar też jak się zginie to dostowałbys Tempbana na hmm.. 10-15 min?

Co myślicie o tym? Wypaliło by? Dajcie inne swoje propozycje ^_^

Pozdrawiam.

Opublikowano

w przeciągu siedmiu lat istnienia minecrafta było z milion osób które dostały takiego olśnienia jak ty,

więc ściśle mówiąc odpuść sobie, aby zaśmiecisz publikacje kolejnym nic nie znaczącym serwerem ;p

Serio, nie że cie nie lubie czy coś ale tylo daję dobrą radę bo nie wiem czy zauważyłeś ale czołowe prowadzenie mają serwery

na tyle profesjonalne, że k***a nawet zamiast korzystac z gotowych pluginow oni maja swoich koderów i oni im pisza najprostrze gówna.

Pomijam już kwestie maszyny, ekipy i tego że pewnie nie masz nawet 18 lat ;p

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

w przeciągu siedmiu lat istnienia minecrafta było z milion osób które dostały takiego olśnienia jak ty,

więc ściśle mówiąc odpuść sobie, aby zaśmiecisz publikacje kolejnym nic nie znaczącym serwerem ;p

Serio, nie że cie nie lubie czy coś ale tylo daję dobrą radę bo nie wiem czy zauważyłeś ale czołowe prowadzenie mają serwery

na tyle profesjonalne, że k***a nawet zamiast korzystac z gotowych pluginow oni maja swoich koderów i oni im pisza najprostrze gówna.

Pomijam już kwestie maszyny, ekipy i tego że pewnie nie masz nawet 18 lat ;p

Masz rację 18 lat nie mam, ale było dużo osób którym serwer wypalił.
Opublikowano

Prawdziwy survival to taki, bez pluginów i bez banów. Jeżeli ban, to już hardcore.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Kiedyś grałem(od bety) i podpowiem co nieco. Podstawa to minimalna ilość pluginów (authme, world border, itp)

Dodatkowo mały spawn, 0 działek, zabezpieczonych skrzyń itp no mniej więcej tak to zapamiętałem.

Opublikowano

Stary... jaki world border??? Po co???

Ja prowadzę taki serwer, czysty survival + slimefun + frakcje.

Oczywiście dropy z rud. I ni huja mi się to nie zwraca (opłacam tylko 30zł)

Z VIP itp zwraca się tylko zawsze około 14zł.

Jak chcesz zrobić serwer, który się wybije to musi być naprawdę coś oryginalnego.

Takich serwerów są miliony.

PS: zapraszam - endimc.ench.pl 1.11.2

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Opublikowano

Stary... jaki world border??? Po co???

Ja prowadzę taki serwer, czysty survival + slimefun + frakcje.

Oczywiście dropy z rud. I ni huja mi się to nie zwraca (opłacam tylko 30zł)

Z VIP itp zwraca się tylko zawsze około 14zł.

Jak chcesz zrobić serwer, który się wybije to musi być naprawdę coś oryginalnego.

Takich serwerów są miliony.

PS: zapraszam - endimc.ench.pl 1.11.2

Postaw serw na własnym sprzęcie. Zobaczysz jak dysk zapycha jak gracz biegnie 20k kratek i dalej :D

Opublikowano

Okej dzięki za wszystkie opinie, Jak już sobie coś ubzudralem to będę się tego trzymał. Jeśli coś to serwer nie będę stawiał na 30 slot bo to nie ma sensu. Jak już coś robię to będę starał robić się to dobrze.

Pomysły:

• Brak banów, Pomysł z factions okazał się słaby niż się spodziewałem.

■ Podsyłajcie swoje pomysły■

Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...