Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bukmacher

Aureate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zacząłem obstawiać na buku na stronie zagranicznej i niby wszystko super itd ale jak sie chce wypłacić okazało się, że trzeba dowód zagraniczny bo w PL jest zakazane... I teraz prośba do was nie chciałbym zostawić im moich 25$ bo dla mnie to jednak dużo. Czy znajdzie sie jakaś osoba która mieszka za granicą i chciałaby mi pomóc?

post-1543630-0-10648900-1486332669_thumb.png

Opublikowano

Co to za bukmacher, że nie można się zweryfikować polskim dowodem? Ja mam konto może na 10 stronach i na żadnej z nich nie było takiego problemu.

A z weryfikacją raczej nikt ci nie pomoże, bo przy rejestracji wpisałeś pewnie swoje dane, więc nie zweryfikujesz konta danymi jakiegoś Jana Kowalskiego.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tylko weryfikacja na dane jakie założyło sie konto jest ważna. Co do dowodów to to nie w każdym kraju go mają, np w Anglii nie ma dowodów osobistych. :P

Nikt nie zweryfikuje twojego konta swoimi dokumentami, trzeba być naprawdę głupim by to zrobić.  Cała odpowiedzialność w razie opłat podatku spadnie na tą osobę. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ziomek, nie obstawiaj na fanobecie bo to najgorsze gówno jakie jest możliwe ;d

Nie wypłacisz tego, możesz jedynie wysłać swój dowód i Ci zwrócą to co wpłaciłeś 

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...