Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinająca się broń w CS:GO

Cin3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógłby mi ktoś pomóc? Od miesiąca mam problem a mianowicie,gdy zaczynam strzelać z pmów,karabinów po 3/4 nabojach broń się tak jakby zacina dzieje się tak w każdym meczu niezależnie czy turniejówka czy uproszczony nawet na botach sprawdzalem i jest to samo co prawda czasami jak celuje w sciane to sie nie zatnie ale jak najade na goscia to nie moge oddac strzalu z awp/scout jest to samo ejdynie pistolety normalnie strzelają. Ping mam ok <gadałem już z dostawcą internetu mówił że nie ma problemu żadnego z ich strony,próbowałem reinstall csa nic nie pomaga,rate ustawialem na 780 tysięcy> Nie mam już pomysłu co robić żeby to naprawić,wiem że nie tylko ja mam taki problem ostatnio. Jakieś rady?

Opublikowano

Jak odinstalujesz cs'a, to wejdź w folder z grą (csem) i usuń wszystkie pozostałe pliki, ponieważ nawet po reinstalacji gry config zostaje w folderach i to może być jedna z przyczyn albo po prostu usuń cfg w katalogu z grą.. 

Opublikowano

Jak odinstalujesz cs'a, to wejdź w folder z grą (csem) i usuń wszystkie pozostałe pliki, ponieważ nawet po reinstalacji gry config zostaje w folderach i to może być jedna z przyczyn albo po prostu usuń cfg w katalogu z grą.. 

robiłem nic nie pomaga,a stary config cały czas zostaje gdy pobieram na nowo...

Polecam jednak skonfigurować ustawienia sieciowe cs:go

http://sniper13.pl/csgo-nowe-ustawienia-rate/

już to robiłem i nadal to samo...brak sił już nie idzie pograć normalnie

Budowniczy
Opublikowano

to k***a łan tapy strzelaj

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

reinstall steam  bym proponowal ;ppp

Z czego mi się wydaje reinstall steama, bez kopii zapasowej gier (bo domyślam się kolega ma pewnie zainstalowane kilka gier ze steama) usunie wszystko, nawet gry.

Jeśli już reinstalować to polecam zrobić kopię gier steam, tak aby przy reinstalacji steama, mógł o wiele szybciej zainstalować gry, które miałeś zainstalowane na steamie wcześniej

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Panowie nic nie pomaga,reinstall steam i cs go to samo,usuwalem dokladnie wszystkie pliki,gdy strzelam full auto nic sie nie dzieje,dopiero gdy najade na goscia celownikiem lapie przycine i tak caly czas ;/ brak pomysłów już

Opublikowano

@ Cin3k

Nie wiem, w co ty się wpakowałeś, ale twoj problem z cs:go wygląda śmiesznie i dziwnie.

Jakim ku*wa cudem gra działa normalnie, dopóki na kogoś nie nacelujesz.

https://help.steampowered.com/en/

Napisz może do supportu, oni może coś powiedzą.

Ciekawe czy ktoś inny też ma taki problem

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

@ Cin3k

Nie wiem, w co ty się wpakowałeś, ale twoj problem z cs:go wygląda śmiesznie i dziwnie.

Jakim ku*wa cudem gra działa normalnie, dopóki na kogoś nie nacelujesz.

https://help.steampowered.com/en/

Napisz może do supportu, oni może coś powiedzą.

Ciekawe czy ktoś inny też ma taki problem

no jak gram normalnie nic nie robi wszystkie wartości podane w net_graph 3 są ok. a gdy najade na postać jakąs i klikne skacze nagle var i sv nie wiem o co chodzi ;/

Opublikowano

Panowie jest ktoś w stanie pomóc? Dodam,że grając na laptopie jest to samo co na kompie że bron zwiesza sie gdy najade celownikiem na goscia dopiero , strzelajac w sciane 0 scin czy cokolwiek ;/

Opublikowano

Tak trochę z d*py, ale jaka myszka, tą samą testowałeś na PC i laptopie ?

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...